Στις 15 Οκτωβρίου η ποδηλατοβόλτα της Historica

Στις 15 Οκτωβρίου η ποδηλατοβόλτα της Historica

Στις 15 Οκτωβρίου η ποδηλατοβόλτα της Historica

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1557 ΦΟΡΕΣ

Αναπόσπαστο κομμάτι της Historica είναι η καθιερωμένη πια ποδηλατοβόλτα με την παρουσία κορυφαίων αθλητών του παρελθόντος και σε διεθνές επίπεδο. Έτσι, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου με εκκίνηση στις 10.30 από την πλατεία Ελευθερίας, θα περάσουν από σημαντικά και ιστορικά σημεία της πόλης κι όχι μόνο, δίνοντας ξεχωριστό «χρώμα» στην όλη διοργάνωση.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:
«Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείψει ξανά από το ιστορικό ποδηλατικό ραντεβού… Η ιστορική βόλτα με τα ποδήλατα είναι από τα πλέον σημαντικά «θεματικά κεφάλαια» της 5ης Historica 2023, που θα γίνει στη Ρόδο από 12 έως 19 Οκτωβρίου 2023.

Η… ποδηλατοβόλτα αποτελεί παράδοση και φυσικά οι παλιές δόξες της ποδηλασίας θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές περασμένων δεκαετιών, που μόνο η Historica μπορεί να προσφέρει…

Πόσο μεγάλη σημασία μπορεί να έχει για ορισμένες από τις δόξες της ελληνικής και ευρωπαϊκής ποδηλασίας μία βόλτα χιλιομέτρων; Αν πρόκειται για μία συνάντηση, για ένα μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού, λογικά τεράστια.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 (εκκίνηση στις 10:30, στην πλατεία Ελευθερίας), όλοι αυτοί που έχουν γράψει με «χρυσά» γράμματα τα ονόματα τους στο άθλημα της ποδηλασίας, θα θυμηθούν τα παλιά και θα κάνουν μία ξεχωριστή βόλτα σε διαδρομή που θα καθοριστεί από τους διοργανωτές.

Μια όμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, μία βόλτα, που θα θυμίσει ωραίες και μοναδικές στιγμές, βγαλμένες από μία άλλη εποχή. Η βόλτα θα ξεκινήσει το πρωί της 15ης Οκτωβρίου, με την παρουσία Ελλήνων και ξένων ποδηλατών με νέο προορισμό και επιστροφή στην πόλη της Ρόδου.

Μία διαδρομή τόσο όμορφη και ξεχωριστή, που θα γυρίσει τα ρολόγια πολλά χρόνια πίσω, όταν οι ίδιοι οι ποδηλάτες έγραφαν τη δική τους ιστορία. Προσεχώς ο διοργανωτής ποδηλατικός όμιλος Ρόδου Ιβίσκος θα ανακοινώσει τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες που θα συμμετέχουν στην 5η Historica.

Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια της ιστορικής… ποδηλατοβόλτας για τους συμμετέχοντες, με ενδιάμεσους σταθμούς και ζεστή φιλοξενία από τους κατοίκους της Ρόδου.»

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”