Καταγγελίες από την Πολύμνια Γαλανού για την έλλειψη αναισθησιολόγων στο νοσοκομείο

Καταγγελίες από την Πολύμνια Γαλανού για την έλλειψη αναισθησιολόγων στο νοσοκομείο

Καταγγελίες από την Πολύμνια Γαλανού για την έλλειψη αναισθησιολόγων στο νοσοκομείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1082 ΦΟΡΕΣ

Μετά το χθεσινό ρεπορτάζ της «Ροδιακής» για την ακύρωση, για άλλη μία φορά, τακτικών χειρουργείων στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου, λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων, σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε, σε δηλώσεις της χθες στην ΕΡΤ νοτίου Αιγαίου, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ρόδου και διευθύντρια του Αναισθησιολογικού τμήματος, Πολύμνια Γαλανού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τεράστιο είναι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και πάλι, το τελευταίο διάστημα, στο νοσηλευτικό μας Ίδρυμα λόγω του... γνωστού προβλήματος με την έλλειψη αναισθησιολόγων, με αποτέλεσμα να εξυπηρετούνται μόνο έκτακτα χειρουργικά περιστατικά, γεγονός, που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των ασθενών.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε η κα Γαλανού στην ΕΡΤ Ρόδου: «Όταν βάζουμε πελατάκια στα χειρουργεία ως έκτακτα, ενώ δεν είναι, οι λίστες μένουν πίσω», σημειώνοντας ότι «ψαρεύονται άτομα μέσα από τη λίστα, ενώ κάποιοι περιμένουν δύο χρόνια».

Ακόμη, έκανε λόγο για «κλινική, που έχει μετατραπεί σε μαγαζί», από την οποία θεωρεί, ότι διέρρευσε το έγγραφο για την ακύρωση των τακτικών χειρουργείων, υποστηρίζοντας ότι «οι υπεύθυνοι δεν φοβούνται τίποτα, γιατί έχουν πίσω τους οργανώσεις και κυκλοφορούν με επώνυμους και πολιτικούς».

Επισήμανε, τέλος, ότι «οι αναισθησιολόγοι αποχώρησαν από το νοσοκομείο γιατί είχαν «νταβατζήδες» από πάνω τους και όχι συναδέλφους», ενώ χαρακτήρισε θράσος, να διώκεται ποινικά για τη δημοσιοποίηση του εγγράφου της προς τη διοίκηση.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»