Διαγόρας: Μόνος στόχος η νίκη

Διαγόρας: Μόνος στόχος η νίκη

Διαγόρας: Μόνος στόχος η νίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1015 ΦΟΡΕΣ

Με μοναδικό στόχο να κάνει την πρώτη του φετινή νίκη, ο Διαγόρας υποδέχεται σήμερα στις 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Γιούχτα, οι «κυανέρυθροι» θέλουν να μπουν στο δρόμο των επιτυχιών για να μπορέσουν να συνεχίσουν με άλλον αέρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με τους παίκτες πάντως του «γηραιού» να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο».

Εκτός από το παιχνίδι του Διαγόρα, σήμερα διεξάγεται και η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό Β’ στο πλαίσιο της ίδιας αγωνιστικής. Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:
Ρόδος (15:00): Γ.Σ. Διαγόρας- Αιγάλεω (Γιαννουγλίδης) (Αλιάγας- Πλάκας- Μανούρας/ Κοκκόρης)
Παμπελοποννησιακό (16:00): Παναχαϊκή- Παναθηναϊκός Β’ (Κωνσταντίνου) (Γεωργόπουλος- Ισακοβίδης- Μαυροκορδόπουλος/ Αλάτσάκης)

Απέκτησε τον Ματίας Πάρντο
Στο μεταξύ, ο Διαγόρας ανακοίνωσε χθες την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, ενισχύοντας έτσι και άλλο το ρόστερ του. Πρόκειται για τον Αργεντινό Ματίας Πάρντο που έπαιζε μέχρι και πρόσφατα στην Ατλέτικο Σαν Μάρτιν. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Διαγόρας στα πλαίσια της μεταγραφικής ενίσχυσης της ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού Ματίας Παρντο. Ο Ματίας Πάρντο ειναι 28 ετων (γεννηθείς στις 7 Απριλίου του 1995) αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Έχει αγωνιστεί στην MORON ,SOL DE AMERICA , PATRONATO με την οποία πανηγύρισε το κύπελλο Αργεντινής και τελευταία του ομάδα ήταν η ATLENTICO SAN MARTIN. Η ΠΑΕ Διαγόρας τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και του εύχεται υγεία και νίκες με την κυανέρυθρη φανέλα».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”