Επικράτηση του Παναθηναϊκού στην Καλλιθέα και τελικός αύριο με Ολυμπιακό στο Super Cup!

Επικράτηση του Παναθηναϊκού στην Καλλιθέα και τελικός αύριο με Ολυμπιακό στο Super Cup!

Επικράτηση του Παναθηναϊκού στην Καλλιθέα και τελικός αύριο με Ολυμπιακό στο Super Cup!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 9898 ΦΟΡΕΣ

Για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε σήμερα ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Super Cup στο κλειστό της Καλλιθέας, αλλά επιβλήθηκε 64-77, για ν’ αντιμετωπίσει αύριο (20.30) στον τελικό τον Ολυμπιακό. Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης του ΕΣΑΚΕ θα συναντηθούν στις 17.00 το Περιστέρι με τον ΠΑΟΚ.

 

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

 

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η αρχή του αγώνα, καθώς ο ΠΑΟΚ έβαλε …δύσκολα στον Παναθηναϊκό με την άμυνα και το σκοράρισμά του κι έτσι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο οι «πράσινοι» να επιβάλουν ρυθμό.

 

Χωρίς να έχει σαφές και ισχυρό προβάδισμα καμία από τις δύο ομάδες κύλησε η δεύτερη περίοδος, με τον Εργκίν Αταμάν να κάνει το δικό του …ροτέισον και τον ΠΑΟΚ να βρίσκει αρκετές λύσεις για να παραμένει κοντά στο σκορ. Άλλωστε αυτό το 33-38 έδινε νέο ενδιαφέρον στη συνέχεια.

 

Στην τρίτη περίοδο, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την απίστευτη αστοχία του, σε προσπάθειες κυρίως έξω από τα 6,75 και ο Παναθηναϊκός δεν γινόταν να μην το εκμεταλλευτεί, ώστε να ξεφύγει αρχικώς με δέκα πόντους (33-43) και να διευρύνει συνεχώς τη διαφορά ως το 45-65 στο τέλος.

 

Στην τελευταία περίοδο και με τη διαφορά να μην μπορεί να πέσει πάρα πολύ, ο Παναθηναϊκός έκανε απλώς… συντήρηση για τον αυριανό τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ το τελικό σκορ ήταν 64-77.

 

Διαιτησία: Παπαπέτρου- Τσολάκος- Καρπάνος

 

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 33-38 (ημ.), 45-62, 64-77

 

ΠΑΟΚ (Τακιανός): Φλάτεν, Μακνίς 19, Χάρισον 13 (1), Φρίντρικσον 5, Μαργαρίτης 3 (1), Γκίλμορ 7, Τσιακμάς, Τσαϊρέλης 8, Αρσενόπουλος 7 (1), Σωτηρίου, Μπελιάουσκας 2.

 

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης 1, Γκάι 14 (4), Σλούκας 8 (1), Λεσόρ 20, Ερναγκόμεθ 10 (2), Βιλντόζα 11 (3), Μωραΐτης, Σαμοντούροφ, Γκραντ 6, Αντετοκούνμπο 4, Γκριγκόνις 3, Μαντζούκας.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων