Super League 2: «Έσπασε το ρόδι» ο Διαγόρα

Super League 2: «Έσπασε το ρόδι» ο Διαγόρα

Super League 2: «Έσπασε το ρόδι» ο Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 10113 ΦΟΡΕΣ

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε με 2 – 1 του Αιγάλεω στη Ρόδο και πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο» ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι «κυανέρυθροι» έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν τους τρεις βαθμούς από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο πέτυχαν και τα δυο τους τέρματα και απέκτησαν το σημαντικό προβάδισμα.

Στο διάστημα αυτό, οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλοί ενώ είχαν την τύχη να πετύχουν δυο τέρματα στο τελευταίο πεντάλεπτο, κάτι που τους έδωσε καλή ψυχολογία ενόψει της επανάληψης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Αιγάλεω δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικό, με τον Διαγόρα να κάνει και συντήρηση και τελικά να φθάνει στη νίκη που ήταν και το ζητούμενο.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν είναι να μειώσουν στο 96’ με τον Γκράβιτς (2 – 1) αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρχαν και τα χρονικά περιθώρια για κάτι άλλο.

Στο 7’ ο Λεσάϊ έκανε το σουτ με καλές προϋποθέσεις αλλά ο Κατσιμήτρος κατάφερε να απομακρύνει δύσκολα τη μπάλα.

Στο 19’ ο Αντεσίνα με ωραία ατομική προσπάθεια βρέθηκε σε σημείο βολής κάνοντας το σουτ όμως η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 21’ ο Σταμένκοβιτς σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Στο 28’ το Αιγάλεω έφθασε πολύ κοντά στο γκολ όταν Νταβιώτης σούταρε από πολύ καλό σημείο αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 40’ ο Λούκιτς έκανε τη σέντρα και ο Λεσάϊ πήρε μια πολύ δύσκολη γυριστή κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 0.

Λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου και μετά από αντεπίθεση ο Αντεσίνα έκανε τη σέντρα και ο Λεσάϊ αφού πρώτα κοντρόλαρε, έκανε το σουτ και έκανε το 2 – 0.

Στο 50’΄ο Λούκιτς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ (μετά από πάσα του Μανιά) αλλά το πλασέ που έκανε ήταν άστοχο.

Και στο 52’ ο Αντεσίνα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον Κατσιμήτρο.

Στο 78’ ο Δημητρίου από καλή θέση μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα όμως να περνάει και πάλι πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αλιάγας (Πλάκας, Μανούρας) από τον σύνδεσμο της δυτικής Αττικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σηφάκης, Αρίας, Δημητρίου, Σταματούλλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Τσιαντούλας, Λούκιτς (87’ Ιγκνάτοβιτς), Αντεσίνα (80’ Νικολής), Λεσάι (67’ Μουντές), Μανιάς.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κατσιμήτρος, Τάμπας (72’ Πέτκοβιτς), Παυλάκης, Ζιούλης, Θεολόγου, Μπάμπης, Νταβιώτης (55’ Καμαρά), Ναζίμ, Σταμένκοβιτς, Ραμίρεζ (55’ Γκάβριτς), Βάρκας.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”