Διαγόρας: Με αισιοδοξία στο Αιγάλεω

Διαγόρας: Με αισιοδοξία στο Αιγάλεω

Διαγόρας: Με αισιοδοξία στο Αιγάλεω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1070 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο να επαναλάβει την επιτυχία του πρωταθλήματος μερικές ημέρες πριν, ο Διαγόρας «δοκιμάζεται» στη 1.30 μ.μ. στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» από το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 4ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του «γηραιού» έχουν καλή ψυχολογία μετά τη νίκη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, ωστόσο ξέρουν ότι το σημερινό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό και πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν άλλη μια νίκη.

To Αιγάλεω θα προσπαθήσει να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με τη Ρόδο, θέλοντας αυτή τη φορά να πάρει τη νίκη. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός Θωμάς Γράφας επέλεξε τους είκοσι παίκτες που παίρνουν μέρος στην αποστολή. Αυτοί είναι οι ακόλουθοι: Αυγερινός, Γαλάνης, Αρίας, Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλας, Μασούρας, Τσιαντούλας, Λούκιτς, Γκάτα, Λεσάι, Μανιάς, Μουντές, Πάρντο, Νικολής, Ταχματζίδης, Φαλλατάχ, Ιγκνιάτοβιτς, Κήτ, και Ροντρίγκεζ.

- Ο Δημήτρης Μπεκιάρης από τον Σύνδεσμο της Κορίνθου θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση στο Αιγάλεω. «Βοηθοί» του θα είναι ο Νίκος Τριαντάφυλλος (Κορίνθου) και ο Χρήστος Μπάλας (Τρίκαλα), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γιώργος Μπαλαχούτης (Πειραιά) και παρατηρητής τους ο Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης (Δυτικής Αττικής).

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.