Ποδηλατικός αγώνας πίστας και φέτος στο πλαίσιο της Historica

Ποδηλατικός αγώνας πίστας και φέτος στο πλαίσιο της Historica

Ποδηλατικός αγώνας πίστας και φέτος στο πλαίσιο της Historica

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 483 ΦΟΡΕΣ

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ιβίσκος Ρόδου διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα πίστας την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 19:00, στο πλαίσιο της 5ης Historica 2023.

Ο αγώνας είναι δηλωμένος στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π., αποτελεί πλέον θεσμό για τη διοργάνωση και θα διεξαχθεί στο ιστορικό ποδηλατοδρόμιο, στο δημοτικό στάδιο «Διαγόρας». Οι συμμετοχές γίνονται ήδη δεκτές και ο διασυλλογικός αγώνας πίστας αποτελεί ένα ακόμα αναπόσπαστο κομμάτι της Historica.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ HISTORICA

Η 5η Historica θα ανοίξει τις… πύλες της (από 12 έως 19 Οκτωβρίου) και ο καθένας μπορεί να μάθει όλα τα χρήσιμα στοιχεία για το μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε www.historica.gr και θα βρεθείτε μπροστά σε μία σύγχρονη ιστοσελίδα με όλες τις πληροφορίες, το πρόγραμμα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ενώ λεπτομέρειες μπορούν να γίνουν γνωστές στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook (Historica Greece) και στο instagram (historica_greece).

Οι διοργανωτές της Historica προετοιμάζονται πυρετωδώς για να προσφέρουν νέες εκπλήξεις, μεγάλες συγκινήσεις και στιγμές από το σπουδαίο παρελθόν της Ρόδου στην ποδηλασία. Στην προσπάθεια αυτή θα βρίσκονται δίπλα όλοι οι φορείς του νησιού, αφού ο αθλητικός τουρισμός και η προβολή της Ρόδου μέσω της σπουδαίας ποδηλατικής ιστορίας είναι ένα από τα σημαντικά κομμάτια της 5ης Historica, που θα γυρίσει τα ρολόγια πολλά χρόνια πίσω και θα θυμίσει τις αξέχαστες στιγμές του αθλήματος στο νησί.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”