O παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης προλόγισε τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Γερονικόλα (φωτογραφίες+ βίντεο)

O παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης προλόγισε τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Γερονικόλα (φωτογραφίες+ βίντεο)

O παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης προλόγισε τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Γερονικόλα (φωτογραφίες+ βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4215 ΦΟΡΕΣ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης έφτασε σήμερα στη Ρόδο για να προλογίσει τον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου κ. Νίκο Γερονικόλα στην κεντρική του προεκλογική εκδήλωση που ξεκίνησε στις 19:00 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Sheraton.

Ο κ. Ζαμπίδης εξέφρασε, αρχικά, την υποστήριξή του προς τον υποψήφιο δήμαρχο λέγοντας χαρακτηριστικά και  "είμαι εδώ για τον Νίκο τον Γερονικόλα" τον οποίο και στη συνέχεια κάλεσε επί της σκηνής. Ο κ. Γερονικόλας, παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε τον "Ιron Mike" για την παρουσία του, ειδικά αυτές τις μέρςς που κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές για όλους όσοι θα συμμετέχουν στη "μάχη" των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, ενώ του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Υπενθυμίζουμε, πως ο κ. Ζαμπίδης συμμετέχει και ο ίδιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς έχει θέσει την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής στο πλευρό του επικεφαλής της παράταξης “Αττικής Μπροστά”, του Νίκου Χαρδαλιά.

Απευθυνόμενος στον κ. Γερονικόλα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης εξήρε την προετοιμασία που έχει κάνει κατά την προεκλογική περίοδο, λέγοντας πως αυτό είναι το διάστημα στο οποίο "κερδίζεται" η κάθε ψήφος, ενώ πρόσθεσε πως μέσα από τη δική του πορεία στον αθλητισμό έχει αντιληφθεί πόσο σημαντικές είναι οι έννοιες της οργάνωσης και της προετοιμασίας στην καθημερινότητά μας, συνοδευόμενες πάντα από πίστη, επιμονή, υπομονή, πειθαρχία, και αγάπη.

"Έτσι κι εσύ πιστεύω ότι θα καταφέρεις να κάνεις πολλά πράγματα, ήδη έχεις τεράστια εμπειρία από το δικό σου κομμάτι, ξέρω την αγάπη σου γι' αυτό το πράγμα σ.σ. αναφερόμενος στα αυτοδιοικητικά" είπε στον κ. Γερονικόλα και κατέληξε με τη διαβεβαίωση πως "είμαι σίγουρος πως από την επόμενη μέρα κιόλας, όλοι μας θα χαμογελάμε".

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας