Καλές οι επιδόσεις των Ροδιτών μπριτζέρ στους Πανελλήνιους διασυλλογικούς Αγώνες

Καλές οι επιδόσεις των Ροδιτών μπριτζέρ στους Πανελλήνιους διασυλλογικούς Αγώνες

Καλές οι επιδόσεις των Ροδιτών μπριτζέρ στους Πανελλήνιους διασυλλογικούς Αγώνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1406 ΦΟΡΕΣ

Απρόοπτη εξέλιξη είχαν οι Πανελλήνιοι Διασυλλογικοί Αγώνες Μπριτζ στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι αγώνες ξεκίνησαν κανονικά εκεί όπου είχαν ορισθεί, στο ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α, κατά την εξέλιξή τους όλοι οι αθλητές του έπρεπε να διακόψουν το παιχνίδι και να εκκενώσουν το στάδιο, με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία μέσα σε μία νύχτα να μεταφέρει όλο τον εξοπλισμό στο Σ.Ε.Φ., οπού συνεχίστηκαν την επόμενη μέρα κανονικά. Κι όλα αυτά εξαιτίας του προβλήματος στη στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα…

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου συμμετείχε με πέντε ομάδες.
-Στην Κατηγορία OPEN στην Α’ Εθνική, σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα με πολλές εναλλαγές, η ροδίτικη ομάδα με τους Καβαλάκη Ι., Ράμο Ε. και Τσελεπή Λ. τερμάτισε στην 9η θέση ανάμεσα σε 10 και του χρόνου θ’ αγωνίζεται στην Β’ Εθνική.

-Στην Κατηγορία 1-11 στην Α’ Εθνική, η ομάδα με τους Πλίγγο Ε., Πλιγκό Ι. Παπουρδάνο Α, και Κοντογιωργάκη Μ., κατόρθωσε να τερματίσει στην 3η θέση ανάμεσα σε 10 και παρέμεινε στην ίδια κατηγορία, σε έναν πολύ δυνατό αγώνα.

-Στην Κατηγορία 1-9 στην Β΄ Εθνική, η ομάδα με τους Λέντζα Κ. Στασινό Ε. και Χητά Ε. τερμάτισε στην 5η Θέση ανάμεσα σε 6.

-Στην Κατηγορία 1-6 στη Β’ Εθνική, η ομάδα από τη Ρόδο με τους Τσάκαλο, Μαστραντώνη T. και Λεριά. Ι. τερμάτισε 3η στις 6 και παρέμεινε στην ίδια κατηγορία.

Τέλος, στην κατηγορία Μικτό 1-10, η ομάδα με τους Σιμάτη Μ., Σανσόγλου Π., Μπονιάτη Δ. και Παταβούκα Ν. κατέκτησε την 4η θέση ανάμεσα σε 12.

Δραστηριότητα σε τοπικό επίπεδο
Κανονικά συνεχίστηκε σε τοπικό επίπεδο, ωστόσο, κι αυτή την εβδομάδα η αγωνιστική δραστηριότητα του ομίλου.

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 1η Ημερίδα κατηγορίας OPEN με 8 συμμετοχές και την κάτωθι κατάταξη στις τρεις πρώτες θέσεις:
1) ΠΑΥΛΟΥΣ Δ. – ΣΙΜΑΤΗΣ Α. 59,64%
2) ΚΑΒΑΛΑΚΗΣ Ι. – ΡΑΜΟΣ Ε. 55,39%
3) ΒΡΟΥΧΟΣ Ν. – ΤΣΑΒΑΛΟΣ Α. 54,88%

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα Ομάδων (5ης βαθμίδας) κατηγορίας Open με 9 συμμετοχές και την παρακάτω κατάταξη στις τρεις πρώτες θέσεις, μετά από έξι γύρους:
1) ΚΑΒΑΛΑΚΗΣ Ι. – ΤΣΕΛΕΠΗΣ Λ. – ΡΑΜΟΣ Ε. 97,99V
2) ΣΙΜΑΤΗΣ Α. - ΠΑΥΛΟΥΣ Δ. - ΠΑΥΛΟΥΣ Γ. - ΚΑΠΠΑΣ Α. 89,27V
3) ΤΥΡΑΔΕΛΛΗ Α. – ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Η. - ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ. Β- ΛΕΡΙΑΣ Ε.-89,26V
ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ Δ.

*Την άλλη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου τριήμερος αγώνας ομάδων 4ης Βαθμίδας.

Επίσης, με ευθύνη του ομίλου θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, δίπλα από το ΑΚΤΑΙΟΝ. Μόνος σκοπός είναι η ενημέρωση για το Μπριτζ ενόψει των νέων μαθημάτων που θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 1η Νοέμβρη και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του στο 5ο χλμ. Ρόδου -Λίνδου.


Ταυτόχρονα ο όμιλος θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην εκδήλωση «Η Ρόδος για τη ζωή» και ευελπιστούν όλοι στις τάξεις του με μία μεγάλη ομάδα.


Τέλος, ο όμιλος ευχαριστεί τον χορηγό του, καθώς και τον δημοσιογράφο Κώστα Σαμιωτάκη για τη δημιουργία και επιμέλεια του διαφημιστικού ραδιοφωνικού σποτ για τη διάδοση του αθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων