Καλύτερα να... μασάς παρά να μιλάς για τον φετινό Κολοσσό

Καλύτερα να...  μασάς παρά να μιλάς για τον φετινό Κολοσσό

Καλύτερα να... μασάς παρά να μιλάς για τον φετινό Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 437 ΦΟΡΕΣ

Ενώ ακόμη μαίνεται η... λαίλαπα των εκλογών κι αρκετά μέτωπα είναι ανοικτά, ας επιχειρήσω να βγάλω τα εσώψυχά μου και να τη δω με άλλο μάτι τη ζωή και τη νέα Basket League, την πιο ανταγωνιστική, λέει, σε σχέση με τις περασμένες σεζόν.

Την αμαρτία μου μπορώ, άλλωστε, να τη πω και δεν έχω κανένα πρόβλημα, γιατί ουδέποτε πήγα να κάνω τον ξερόλα και τον μετά Χριστόν προφήτη. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και με βάση το... άγνωστο στον Κολοσσό, θεωρώ πως λίγοι ήταν αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν. Το ‘χουμε συνηθίσει πια κάθε καλοκαίρι να γίνονται μεταγραφές ξένων και μέχρι τον Νοέμβρη να φεύγουν οι μισοί επειδή δεν μπορούν ν’ αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Την πατήσαμε και πέρσι με τους κολλεγιόπαιδες και παλαιότερα ακόμη με άλλες δήθεν πιο σίγουρες επιλογές. Φέτος, πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης στην Καλλιθέα με το Περιστέρι για την πρεμιέρα, στοιχηματίζαμε με πόσους πόντους θα ηττηθούν οι παίκτες του Κούρο Σεγκούρα (ή για τους πολύ φίλους Σεγούρα) βάσει των όσων είχαμε δει κατά τα… αποκαλυπτήρια των αντιπάλων τους και στο Super Cup της Ρόδου.


Βεβαίως μετά, μας έπεσε η... μασέλα και ψάχναμε να τη βρούμε, γιατί όσα είδαμε στο παρκέ, κυρίως από τους ξένους των «θαλασσί», ήταν κάτι το αδιανόητο. Πόλεϊ, Γιόργκενσεν, Περάντες και Μπραΐκοβιτς βρισκόντουσαν με... κλειστά τα μάτια και δεν ήταν μόνο το σκοράρισμα, αλλά και φάσεις θεάματος σπάνιες για την ομάδα της τελευταίας πενταετίας περισσότερο.

Φυσικά το ματς ήταν απίστευτο με δύο παρατάσεις και τον Κολοσσό να παίρνει τη νίκη, όταν είχε δημιουργήσει μία κακή παράδοση τα προηγούμενα χρόνια, χάνοντας αγώνες στα τελευταία δευτερόλεπτα ή στον επιπλέον χρόνο, αρκετές φορές.


Αν λάβουμε υπόψη ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και το «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς», τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες να δούμε τους «θαλασσί» να χτυπάνε και τετράδα, χωρίς νόημα, φυσικά, αφού θυμάστε πώς έπεσε στο κενό η προσπάθεια του περασμένου Ιουνίου για συμμετοχή της ομάδας στο BCL.

Το ότι έχουμε εθιστεί, κατά κάποιον τρόπο, στην Basket League φτάνει για να περνάμε ωραία τα απογεύματα κάθε Σαββάτου στη Ρόδο… Για όλα τ’ άλλα μην την ψάχνετε, γιατί τα ‘παμε και στο παρελθόν.


ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων