Διαγόρας: Γιορτή του ποδοσφαίρου σήμερα στο Στάδιο

Διαγόρας: Γιορτή του ποδοσφαίρου σήμερα στο Στάδιο

Διαγόρας: Γιορτή του ποδοσφαίρου σήμερα στο Στάδιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1175 ΦΟΡΕΣ

Πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας είναι οι παίκτες του Διαγόρα. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 4μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, με τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να ετοιμάζεται να δώσει το «παρών» στο γήπεδο.

Ένας λόγος παραπάνω σήμερα μιας και αντίπαλος των «κυανέρυθρων» είναι μία ομάδα της Super League 1 που δεν έχουν την ευκαιρία να βλέπουμε συχνά στη Ρόδο.

Επιπρόσθετα, πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι, γιορτή του ποδοσφαίρου, με τον Διαγόρα να θέλει να δείξει πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, το ενδεχόμενο πρόκρισης θα είναι και πολύ σημαντικό για την ομάδα του νησιού μας και τιμητικό όμως απέναντι σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

-Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Κώστας Κατοίκος από την Αθήνα ενώ «βοηθοί» του θα είναι οι Μιχάλης Νιδριώτης (Αθήνα) και Γιώργος Χριστοδούλου (Ημαθία). «Τέταρτος» θα είναι ο Ανδρέας Βλάχος από την Ανατολική Αττική ενώ παρατηρητής τους ορίστηκε ο Γιώργος Λιαχούδης από τη Μακεδονία.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”