Στη Σύρο βρέθηκε χθες ο Γιώργος Χατζημάρκος για το «ευχαριστώ»

Στη Σύρο βρέθηκε χθες ο Γιώργος Χατζημάρκος για το «ευχαριστώ»

Στη Σύρο βρέθηκε χθες ο Γιώργος Χατζημάρκος για το «ευχαριστώ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1073 ΦΟΡΕΣ

Την πρώτη του συνέντευξή Τύπου στις Κυκλάδες μετά τη μεγάλη του νίκη στις περιφερειακές εκλογές, παραχώρησε χθες ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Το ποσοστό που συγκέντρωσε η παράταξη του κ. Χατζημάρκου «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ήταν 66,3%, με τον Γιώργο Χατζημάρκο να βρίσκεται την χθεσινή ημέρα στα γραφεία της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην έπαυλη Τσιροπινά.

Στο πλευρό του τα μέλη του συνδυασμού του στη Σύρο και στενοί του συνεργάτες Γιώργος Λεονταρίτης, Νίκος Φωτεινιάς, Μάρκος Δαδάος, Χάρης Βεκρής, Έφη Αναστασοπούλου και Ανδρέας Γιαλόγλου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που στήριξε τον συνδυασμό του και παράλληλα όλους τους συνεργάτες του που βοήθησαν και αυτοί τα μέγιστα στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα έκανε μία αναφορά για τα έργα που έγιναν στις Κυκλάδες, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε πως και τα επόμενα χρόνια η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τα νησιά μας.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, επέλεξε μαζί με την ομάδα των συνεργατών του, να μην απαντάει συνεχώς σε κάθε επίθεση η κριτική που δέχτηκε, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά, κριτής είναι ο Έλληνας πολίτης.

Επίσκεψη δημάρχου Αλέξη Αθανασίου
Λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου (σ.σ. χθες), στα γραφεία της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έφτασε και ο νέος δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης κ. Αλέξης Αθανασίου. Χατζημάρκος και Αθανασίου συνεχάρη ο ένας τον άλλον για την εύκολη επικράτηση και δεσμεύτηκαν οι δυο πλευρές πως από την 1η Ιανουαρίου θα έχουν μία καλή συνεργασία.

Πηγή: logotypos.gr

Διαβάστε ακόμη

Άσκηση για εκδήλωση πυρκαγιάς σε πλοίο έγινε στο λιμάνι της Ρόδου

Σωματείο Ε.Ι.Χ. με οδηγό: «Δεν είναι μέλη μας οι εταιρείες που κατήγγειλαν οι ταξιτζήδες»

Δάνειο 9,5 εκατομμυρίων θα αιτηθεί ο δήμος της Ρόδου

Για το θέμα του Εθνικού Θεάτρου ενημερώθηκε ο αν. υπουργός Εθνικής Οικονομίας

Β. Κοντοζαμάνης: Να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι παρούσα στην Ευρώπη

4 νέα μικρά οδικά έργα δρομολογούνται σε νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Επιτροπή για τον καθορισμό ορίων του αιγιαλού και της παραλίας στα Δωδεκάνησα

Προγραμματική σύμβαση υπεγράφη μεταξύ της περιφέρειας, της ΠΕΔ και του ΚΕΚ Γεννηματάς