Κυριαζής Μιχαήλογλου: «Θα ψηφίσω την παράταξη του Αλέξανδρου Κολιάδη»

Κυριαζής Μιχαήλογλου: «Θα ψηφίσω την παράταξη του Αλέξανδρου Κολιάδη»

Κυριαζής Μιχαήλογλου: «Θα ψηφίσω την παράταξη του Αλέξανδρου Κολιάδη»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3126 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση αναφορικά με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών στη Ρόδο καθώς επίσης και για το τι θα πράξει στον δεύτερο γύρο την ερχόμενη Κυριακή, εξέδωσε ο υποψήφιος της παράταξης του κ. Γερονικόλα, κος Κυριαζής Μιχαήλογλου.

Στην ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μετά και την επίσημη ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη σας. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα για την παράταξή μας δεν ήταν το επιθυμητό για εμάς, παρόλα αυτά, οφείλουμε να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα.
Στην ενότητα Πεταλούδων, η εκλόγιμη θέση για την παράταξή μας είναι μόνο η πρώτη και την καταλαμβάνει ο συνυποψήφιος, φίλος και συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια κ. Αφεντούλης Ιωάννης. Τον οποίο και θα ήθελα να συγχαρώ ακόμα μια φορά!
Για την επόμενη ημέρα, δεν χρειάζεται να δεσμευτώ πως θα είμαι παρών σε όλες τις εξελίξεις και τα προβλήματα καθώς αυτό αποτελεί τρόπο ζωής για εμένα.

Εκλογές 2ης Κυριακής

Τις τελευταίες ημέρες τίθεται το θέμα πώς θα κινηθούμε τα στελέχη της παράταξης "Αρχής Οργάνωσης" στην προσεχή εκλογική διαδικασία. Η επίσημη τοποθέτηση της παράταξης, έπειτα από συλλογική συζήτηση, διατυπώθηκε από τον επικεφαλή μας. Είναι γνωστή σε όλους και κοινά αποδεκτή από τα στελέχη της παράταξης.

Για το ήθος και τις αξίες μου, οφείλω να λάβω θέση και να αποφασίσω κατά συνείδηση για το πώς θα κινηθώ.
Επαναλαμβάνω ότι όλο το προηγούμενο διάστημα ήμουν αντίθετος στις πολιτικές και στον τρόπο που χειρίστηκε η Δημοτική Αρχή τα περισσότερα από τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή και το νησί μας.

Στην παρούσα φάση και με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω καμία είδους στήριξη στην παράταξη του κ. Καμπουράκη. Η αποχή δεν εξυπηρετεί με κανέναν τρόπο στην εξεύρεση λύσης. Το λευκό και το άκυρο βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση με την αποχή.
Για την παράταξη του κ. Κολιάδη έχω πάρα πολλές επιφυλάξεις για το πώς θα διαχειριστεί συγκεκριμένες καταστάσεις και για το αν η ομάδα του είναι ικανή να ανταπεξέλθει στα πρόβλημα που υπάρχουν και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν. Για το λόγο αυτό, δεν μπορώ να παρακινήσω κανέναν συμπολίτη μας να τον στηρίξει. Παρόλα αυτά, ως λιγότερο επώδυνη λύση, θα επιλέξω στην εκλογική διαδικασία της 15ης Οκτωβρίου να ψηφίσω την παράταξη του κ. Κολιάδη.»

Διαβάστε ακόμη

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν