ΑΣ Ρόδος: «Διπλό» δια πυρός και σιδήρου!

ΑΣ Ρόδος:  «Διπλό» δια πυρός και σιδήρου!

ΑΣ Ρόδος: «Διπλό» δια πυρός και σιδήρου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1185 ΦΟΡΕΣ

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε η Ρόδος από το Πυλί κερδίζοντας τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο με 3 – 2 στο πρώτο φετινό Δωδεκανησιακό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το παιχνίδι είχε εντάσεις και νεύρα και κράτησε ως το 102’ μιας και οι Κώοι κατάφεραν στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσουν σε 3 – 3 αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ήταν μία σημαντική νίκη για τους «πράσινους» οι οποίοι πρόσθεσαν τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους και επέστρεψαν έτσι στις επιτυχίες μετά από την εντός έδρας ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.


Η Ρόδος έμεινε από το 23’ πίσω στο σκορ με ένα τέρμα που πέτυχε ο Μπριλάκης αλλά πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, η Ρόδος κατάφερε να «γυρίσει» το σκορ σε 2 – 1 με τέρματα που σημείωσαν οι Τσούτσι και Κέρι. Στο 67’ ο Μπαρμπαρούσης έκανε το 1 – 3 με πέναλτι αλλά ο Βουκουμάνοβιτς μείωσε σε 2 – 3 στο 73΄ δίνοντας μία άγρια ομορφιά στην αναμέτρηση.

Οι Κώοι από ‘κεί και πέρα κέρδισαν μέτρα και στο 89’ έφθασαν μία ανάσα από την ισοφάριση με τον Κόντζα αλλά ο Μανουσάκης «απογειώθηκε» και δεν επέτρεψε να γίνει το 3 – 3. Στο 95’ από προβολή του Χατζηβασίλη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Βουκουμάνοβιτς την έστειλε στα δίχτυα ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ακολούθησε ένταση και διαμαρτυρίες καθώς και πεντάλεπτη διακοπή. Ο διαιτητής μάλιστα έδειξε τις κόκκινες κάρτες τόσο στον Καρίκι όσο και στον Δρόσο.

Νέα εντός έδρας ήττα για τον Ιάλυσο
Με ένα τέρμα που πέτυχε ο Χαλάτσης στο 85’ ο Ιάλυσος έχασε με 1 – 0 από την Κόρινθο σε παιχνίδι που έγινε στο «Οικονομίδειο». Είναι σαν να... πέταξε στα σκουπίδια τους τρεις βαθμούς που είχε πάρει την περασμένη αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας. Σημειώνεται πως οι «ερυθροκίτρινοι» έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 48’ όταν ο Εμπουμπά μετά από ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Ήταν μία άτυχη στιγμή για τους γηπεδούχους. Καθοριστική για τη νίκη της Κορίνθου ήταν η είσοδος του Γεωργίου στο 55’ που έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα του και βοήθησε πολύ ώστε να φύγει με το «διπλό» από το νησί της Ρόδου.


Ισόπαλος ο ΑΕΡΑ
Τον βαθμό της ισοπαλίας «τσίμπησε» ο ΑΕΡΑ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε. Μεσολογγίου. Οι «κόκκινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 ωστόσο δεν τους αφήνει ικανοποιημένους το τελικό αποτέλεσμα μιας και στο 81’ έχασαν πέναλτι και παράλληλα την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» που ασφαλώς θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.


Το πέναλτι έχασε ο Ένσια. Σημειώνεται ότι το σκορ είχαν ανοίξει οι γηπεδούχοι στο 46’ με τον Κράνη (1 – 0) αλλά ο ΑΕΡΑ μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 69’ με αυτογκόλ. Παρά τη μέτρια εμφάνιση, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η ομάδα του νησιού μας θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σημειώνεται πως αυτός ήταν ο πρώτος φετινός βαθμός στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μεσολογγίου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”