Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης-Κινητικότητα Erasmus+ στη Σύμη

Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης-Κινητικότητα Erasmus+ στη Σύμη

Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης-Κινητικότητα Erasmus+ στη Σύμη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8557 ΦΟΡΕΣ

Το Πανορμίτειο Γυμνάσιο Λ.Τ. Σύμης προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με τη δράση του («Κινητικότητα Erasmus+) που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Σύμης, αναφέροντας τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στη Σύμη μας τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις μαθήτριες από τη Ρουμανία, την Κροατία και την Ισπανία στο τελευταίο μέρος της κινητικότητας Erasmus+. Οι συνεργάτες και φίλοι μας έφυγαν ενθουσιασμένοι μετά από μία εβδομάδα δράσεων στο νησί μας.

Ανάμεσα στις δράσεις που υλοποιήσαμε ήταν: ξεναγήσεις από τους μαθητές και τις μαθήτριες μας σε ενδιαφέροντα σημεία της πόλης και του χωριού της Σύμης, περπάτημα στο δάσος και επίσκεψη στο μοναστήρι του Σωτήρη μικρού, μαγειρική, χορός, παιχνίδια στο βουνό και στη θάλασσα, γύρος του νησιού με σκάφος και μπάνιο σε όμορφες παραλίες, επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στο μοναστήρι του Πανορμίτη, στον δήμο και στην Ιερά Μητρόπολη Σύμης Τήλου, Χάλκης και Καστελλόριζου.

Οι συμμετέχοντες εργάστηκαν ομαδικά και δημιούργησαν video με όλες τις πληροφορίες που συνέλεξαν από τις δράσεις τους στο νησί μας!

https://www.youtube.com/watch?v=5iZX_K0v16g (Ελληνικά)

https://www.youtube.com/watch?v=E6m4fBWZj3c (Αγγλικά)

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς των μαθητών και μαθητριών για τη στήριξή τους στην τελετή έναρξης, την κα Σταματία Ζουρούδη που μας συνόδεψε στον Σωτήρη μικρό, την κα Dawn Spronson που μας φιλοξένησε για τη μαγειρική μας και τον δήμαρχο Σύμης κ. Παπακαλοδούκα για την προσφορά της τούρτας Erasmus+ στην τελετή λήξης!

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο κ. Καβουκλή Μιχάλη, ο οποίος δέχτηκε την πρόσκλησή μας να έρθει στη Σύμη και στο σχολείο μας προκειμένου να ενημερώσει την ομάδα και όλη τη σχολική κοινότητα για τις δράσεις του Σπιτιού της Ευρώπης και το MRC στη Ρόδο!».

Διαβάστε ακόμη

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου