Στον ανακριτή ο Βούλγαρος που έξι χρόνια παρακρατούσε και εξέδιδε 35χρονη αλλοδαπή

Στον ανακριτή ο Βούλγαρος που έξι χρόνια παρακρατούσε και εξέδιδε 35χρονη αλλοδαπή

Στον ανακριτή ο Βούλγαρος που έξι χρόνια παρακρατούσε και εξέδιδε 35χρονη αλλοδαπή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1626 ΦΟΡΕΣ

Την πόρτα του ανακριτή Ρόδου θα περάσει την προσεχή Πέμπτη για να δώσει εξηγήσεις για τις σοβαρές διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος του, ο 50χρονος αλλοδαπός από τη Βουλγαρία που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη για έξι ολόκληρα χρόνια, 35χρονη συμπατριώτισσά του στη Ρόδο και την εξέδιδε έναντι αμοιβής!

Η 35χρονη από τη Βουλγαρία ήρθε στη Ρόδο για μία καλύτερη ζωή και έκτοτε ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του 50χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είχε φροντίσει να «καλύπτει» τις κινήσεις του ώστε να μην κινεί υποψίες και φυσικά να μην αποκαλυφθεί!

Όλα αυτά έως προχθές (Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023) οπότε και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, έχοντας αξιοποιήσει κάποια στοιχεία και πληροφορίες που είχαν περιέλθει στην κατοχή τους, έκαναν έρευνα στο σπίτι που ο 50χρονος Βούλγαρος κρατούσε την 35χρονη κοπέλα!

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε από την Αστυνομία δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή, εμπορία ανθρώπων, παράνομη βία και παράβαση του Κώδικας Μετανάστευσης, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και αφού του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις παραπέμφθηκε στην ανάκριση.

Πιο αναλυτικά, για την 35χρονη από τη Βουλγαρία όλα ξεκίνησαν πριν από έξι χρόνια όταν μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης γνώρισε τον 50χρονο συμπατριώτη της.

Εκείνος στις συνομιλίες που είχαν, την προσκάλεσε να έρθει στη Ρόδο, όπου και ο ίδιος διέμενε, για να εργαστεί και γενικά να έχει μία καλή ζωή.

Η 35χρονη κοπέλα πείστηκε από τα λεγόμενά του και πράγματι προς το τέλος του 2016 ήρθε στο νησί μας. Μόλις όμως συναντήθηκε με τον 50χρονο το όνειρο έγινε εφιάλτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία, ο 50χρονος της πήρε το διαβατήριό της και περίπου 25 μέρες αργότερα, άρχισε να την εκδίδει.

Βάσει των ίδιων στοιχείων η 35χρονη συνευρισκόταν ερωτικά με πρόσωπα που επέλεγε ο 50χρονος και συνήθως ήταν άτομα που γνώριζε και μπορούσε να εμπιστευθεί ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν τα όσα έκανε.

Για κάθε ραντεβού ο πελάτης κατέβαλλε το ποσό των 25 ευρώ και εκτιμάται ότι η 35χρονη είχε περίπου 10 ραντεβού την εβδομάδα!

Επίσης ορισμένες φορές ο 50χρονος φέρεται να μετέφερε με το αυτοκίνητό του την 35χρονη κοπέλα σε σπίτια «πελατών».

Η αλλοδαπή δεν μπορούσε να κάνει το οτιδήποτε αφού έβγαινε μόνο μαζί με τον 50χρονο ο οποίος εκτός των άλλων, φρόντιζε η όποια επικοινωνία της κοπέλας να γίνεται ενώπιόν του και από το δικό του τηλέφωνο ακόμη και με άτομα της οικογένειάς της, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να καταγγείλει τα όσα της συνέβαιναν.

Όλα αυτά μέχρι προχθές (Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023) το πρωί, οπότε και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έκαναν «έφοδο» στο σπίτι που κρατούνταν η 35χρονη, στην πόλη της Ρόδου.

Από την αστυνομική έρευνα στην κατοικία και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 50χρονος, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 3.587 ευρώ και 6 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ για την προστασία και φροντίδα της κοπέλας ενεργοποιήθηκε πρωτόκολλο συνεργασίας με κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών