Σ. Βαγιανός: Έχουμε πάρα πολύ δρόμο, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας

Σ. Βαγιανός: Έχουμε πάρα πολύ δρόμο, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας

Σ. Βαγιανός: Έχουμε πάρα πολύ δρόμο, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2931 ΦΟΡΕΣ

Για τη μεγάλη ανατροπή που συντελέστηκε στον β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο Ρόδου και τη μεγάλη νίκη του Αλέξανδρου Κολιάδη, μίλησε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο Σωτήρης Βαγιανός.

Ο κος Βαγιανός αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της παράταξης «ΕΝΑ-Ενωμένοι Αλλάζουμε», απέναντι σε ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο του Αντώνη Καμπουράκη, με μία dream team όπως την χαρακτήρισε, αφού στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών ο συνδυασμός του δημάρχου νίκησε κατά κράτος, ειδικά στα χωριά.


«Έχουμε πάρα πολύ δρόμο, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, εκ μέρους του κ. Κολιάδη, σε όλο το νησί. Η Ρόδος μίλησε και είπε ότι το 58% ήθελε την αλλαγή απέναντι σε μία dream team, σε ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο, ειδικά στα χωριά που την πρώτη Κυριακή νικηθήκαμε κατά κράτος. Καταφέραμε απέναντι σε αντίξοες συνθήκες, να σταθεί όρθιο το νησί. Και παρά τη μεγάλη αποχή. Το 57,6% είχε πει όχι στη δημαρχία Καμπουράκη στον πρώτο γύρο.

Φθάσαμε μέχρι τέλους. Είμαστε μία παράταξη που θέλουμε όλοι μαζί να παλέψουμε. Τρεις παρατάξεις στάθηκαν απέναντι στη δημοτική αρχή. Ο α’ γύρος είχε πιο προσωπικά κριτήρια και περισσότερο πολιτικά στον β’ γύρο. Είναι χαρακτηριστική η ανατροπή στις Καλυθιές. Δεν μας ικανοποιεί η αποχή, πρέπει ο κόσμος να ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Ανησυχούμε πολύ για τις πλημμύρες και ήδη μιλάμε με τους μηχανικούς μας, πρέπει να δούμε τα θέματα της πολιτικής προστασίας, αναλαμβάνουμε μία δημοτική αρχή με μεγάλες προσδοκίες. Θα είμαστε στο σωστό ύψος της ιστορίας. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων μας γνωρίζει από διοίκηση και προετοιμαζόμαστε από τώρα.

(Πηγή: Real Voice)

Διαβάστε ακόμη

Την Πέμπτη συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Ρόδου

Τα αποτελέσματα των εκλογών και οι ψήφοι των παρατάξεων στο ΤΕΕ - Τμήμα Δωδεκανήσου

Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς διακινητές στη Σύμη - Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους

«Σάρωσε» σε βραβεία ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδος-Κολοσσός

Με ήπια καιρικά φαινόμενα και λιγότερες βροχές το 2023 για τη Ρόδο

Οι ισραηλινοί κομάντος, τα κουνούπια και η μυστική αποστολή στη Ρόδο

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς