Αντιδράσεις σε Αρχάγγελο και Καλυθιές για την αναστολή λειτουργίας των Ταχυδρομείων

Αντιδράσεις σε Αρχάγγελο και Καλυθιές για την αναστολή λειτουργίας των Ταχυδρομείων

Αντιδράσεις σε Αρχάγγελο και Καλυθιές για την αναστολή λειτουργίας των Ταχυδρομείων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2384 ΦΟΡΕΣ

Την αντίθεσή τους στην αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ σε Αρχάγγελο και Καλυθιές εξέφρασαν αρκετοί κάτοικοι με την παρουσία τους σήμερα εκεί.

Ουσιαστικά από αύριο θα εξυπηρετούνται στ’ Αφάντου, όπως επίσης στο Γεννάδι οι κάτοικοι της Νότιας Ρόδου, αφού κλείνει κι αυτό της Λίνδου! Χθες το βράδυ μάλιστα, συνεδρίασε εκτάκτως το κοινοτικό συμβούλιο Αρχαγγέλου και αποφασίστηκαν δυναμικές κινητοποιήσεις, ώστε να καταστεί απολύτως σαφές πως οι πολίτες της περιοχής κι όλοι όσοι εξυπηρετούνται από τα ΕΛ.ΤΑ, δεν θα μείνουν απαθείς στις όποιες εξελίξεις.

Παρόντες, εκτός από τον πρόεδρο του συμβουλίου, κ. Νικόλα Δημέλη, και τα μέλη του, ήταν επίσης η επικεφαλής της παράταξης "Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο" κα Χρύσα Καραγιάννη, οι κ.κ. Νίκος Φραζής, Τάσος Δημητριάδης και η κα Αναστασία Δημητριάδη από τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και συνδικαλιλστές των ΕΛ.ΤΑ.

Σήμερα, ο πρόεδρος, Νικόλας Διμέλης, απέστειλε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού τις αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου, καθώς επίσης και στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για να ακολουθήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου, που θα ζητηθεί να συνεδριάσουν εκτάκτως για το ζήτημα, όχι μόνο του Αρχαγγέλου, αλλά και των Καλυθιών και της Λίνδου.

Με νεότερη ανακοίνωσή της, η δημοτική κοινότητα Αρχαγγέλου θα ενημερώσει τους κατοίκους για τις επόμενες κινητοποιήσεις… Σημειώνεται ότι, σήμερα το πρωί, παρόντες έξω από το ταχυδρομείο στον Αρχάγγελο, ήταν και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Πατσάης και Τσαμπίκα Κιαχαγιά-Μαγιόγλου, όπως επίσης και ο πρόεδρος της κοινότητας Νικόλας Διμέλης. 

Από την παρουσία στον Αρχάγγελο
Από την παρουσία στον Αρχάγγελο

Δημήτρης Γάκης: Αναβάθμιση των ΕΛΤΑ στα Δωδεκάνησα σύμφωνα με τις αυξημένες ανάγκες και τις σχετικές ιδιαιτερότητες της περιοχής μας

Ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα εξέδωσε και ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης

Λίγες μέρες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έβγαλε από τα συρτάρια τις αποφάσεις της για κατάργηση των καταστημάτων των ΕΛΤΑ στις Καλυθιές, στην Αρχάγγελο. στη Λίνδο και την Κέφαλο.

Μια απόφαση απόλυτα ευθυγραμμισμένη στην πολιτική της θέση που συμπυκνώνεται στην πρόταση «καταργούμε υπηρεσίες από τους πολλούς και αδύναμους αλλά ενισχύουμε τις χαριστικές πράξεις προς τους πολιτικούς μας φίλους».

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη όταν μιλάει για νησιωτικότητα εννοεί την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων που λυμαίνονται τις παραλίες και τον τουριστικό κλάδο της περιοχής μας και αδιαφορεί για τις υπηρεσίες προς τους απλούς πολίτες, τους απομακρυσμένους από το κέντρο του νησιού.

Πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση να σκύψει πάνω από τα προβλήματα των νησιωτών και να δρομολογήσει λύσεις που θα αναβαθμίσουν την παρουσία των ΕΛΤΑ στα Δωδεκάνησα σύμφωνα με τις αυξημένες ανάγκες και τις σχετικές ιδιαιτερότητες της περιοχής μας.

Συμπαραστέκομαι στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι των Καλυθιών και της Αρχαγγέλου σήμερα της Λίνδου και της Κεφάλου αύριο.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας