Δωδεκανήσιοι στις κατηγορίες σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ

Δωδεκανήσιοι στις κατηγορίες σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ

Δωδεκανήσιοι στις κατηγορίες σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 726 ΦΟΡΕΣ

Η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ συνεδρίασε προχθές με βασικό θέμα τη συγκρότηση των κατηγοριών του σχεδιασμού της νέας χρονιάς.

Η πρόταση της Επιτροπής θα κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, που είναι κι εκείνο που θα κληθεί να την επικυρώσει.


Σύμφωνα με την πρόταση της Επιτροπής, στη Διακεκριμένη Κατηγορία εντάσσονται πέντε αθλητές και αθλήτριες και στην Α’ κατηγορία έξι. Συνολικά 61 αθλητές και αθλήτριες των πέντε βασικών κατηγοριών και 104 της κατηγορίας Στήριξης θα βρίσκονται στην «ομπρέλα» της Ομοσπονδίας και θα έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους αγώνες του 2024.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη εντάχθηκε στην κατηγορία στήριξης
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη εντάχθηκε στην κατηγορία στήριξης

Η Επιτροπή στη διάρκεια της συνεδρίασης εξέτασε το ενδεχόμενο εισαγωγής στις κατηγορίες σχεδιασμού αθλητών και αθλητριών που έμειναν εκτός, καθώς αντιμετώπισαν στη διάρκεια της σεζόν τραυματισμό και δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο από τα κριτήρια ένταξης. Η κατηγορία Στήριξης αφορά σε αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Ανδρών- Γυναικών και Ανδρών- Γυναικών Κ23. Οι προεθνικές Κ20 και Κ18 θ’ ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά τα Δωδεκάνησα, στην 4η κατηγορία εντάχθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου (άλμα επί κοντώ) και στην κατηγορία Στήριξης Ανδρών-Γυναικών και Νέων (Κ23) οι Σέργιος Διακοστεφανής (1500μ.), Ελιμπιόνα Ζενέγια, Λάουρα Ζενέγια (4Χ400μ.), Μαρία Μαγκούλια (σφαιροβολία), Ντενίσα Μπάλα (1500μ.), Χαβά Ντελίου (100μ. με εμπόδια), Ραφαέλα Σπανουδάκη (100μ.) και Γιάννης Ντέτσικας (400μ.).

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης