Δωρεά του Ενοριακού Ναού Μαλώνας στον σύλλογο του Αγίου Γεωργίου

Δωρεά του Ενοριακού Ναού Μαλώνας στον σύλλογο του Αγίου Γεωργίου

Δωρεά του Ενοριακού Ναού Μαλώνας στον σύλλογο του Αγίου Γεωργίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 862 ΦΟΡΕΣ

Αποδεκτή έκανε η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου τη δωρεά που αφορά χρηματικό ποσό από τον Ενοριακό Ναό Μαλώνας με πρωτοβουλία του Αιδεσιμότατου Πρεσβυτέρου, π. Παύλου Μουστακέλλη, για την αγορά αθλητικού υλικού και την κάλυψη του κόστους έκδοσης του βιβλίου ιστορίας του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Αγίου Γεωργίου Μαλώνας συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση και με ομόφωνη απόφαση έκανε αποδεκτή τη δωρεά σημαντικού χρηματικού ποσού από τον Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου Μαλώνας, έπειτα από πρωτοβουλία του Αιδεσιμότατου Πρεσβυτέρου, π. Παύλου Μουστακέλλη και των μελών της εκκλησιαστικής επιτροπής.

Η ενίσχυση θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά αθλητικού υλικού, καθώς και για τη χορηγία της έκδοσης του ιστορικού βιβλίου με την ιστορία της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας σε σχέση με την ίδρυση και την πορεία της ομάδας μας.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει την περίοδο των Χριστουγέννων και θα αποτελεί μία μοναδική έκδοση που θα συσχετίζεται η ιστορία του Ναού με τον Αθλητικό Σύλλογο. Τέτοιες ενέργειες προάγουν την κοινωνία του χωριού μας και στηρίζουν τη νεολαία μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πατέρα Παύλο και την εκκλησιαστική επιτροπή που προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, όντας δίπλα στον αγαπημένο μας Άγιο Γεώργιο».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.