ΑΣ Ρόδος: Στη Μύκονο για το «διπλό»

ΑΣ Ρόδος: Στη Μύκονο για το «διπλό»

ΑΣ Ρόδος: Στη Μύκονο για το «διπλό»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 641 ΦΟΡΕΣ

Θέλοντας να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής, η Ρόδος «δοκιμάζεται» σήμερα στις 3μ.μ. στη Μύκονο από την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» στοχεύουν στο «τρίποντο» το οποίο θα τους διατηρήσει στο ρετιρέ της βαθμολογίας ό,τι κι αν γίνει στα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Είναι μία δύσκολη έξοδος για την ομάδα του νησιού μας, η οποία όμως έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι αποφασισμένη να περάσει με το «διπλό» από την έδρα της Μυκόνου.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΕΡΑ αντιμετωπίζει στις 2μ.μ. στο γήπεδό του την Α.Ε. Ερμιονίδας και θέλει μόνο τη νίκη για να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογική του θέση.

Οι «κόκκινοι» ποντάρουν πολύ στον παράγοντα έδρα την οποία και θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο για να υλοποιήσουν τον στόχο τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ιάλυσος «δοκιμάζεται» στα Φιλιατρά από την Εράνη (11π.μ.), μία ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης (μία ισοπαλία και πέντε ήττες).

Αναλυτικά, οι διαιτητές στα παιχνίδια των ομάδων της περιοχής μας στις σημερινές αναμετρήσεις είναι:
Φιλιατρά (11π.μ.): Εράνη Φιλιατρών-Ιάλυσος: Ρηγόπουλος Γρηγόρης (Ηλεία), Δημήτρης Κόρδας (Ηλεία, Ελευθέριος Ντάβαρης (Ηλεία)

Γήπεδο Βάρδας (2μ.μ.): ΠΑΟ Βάρδας – Α.Ο. Πυλίου: Δημήτριος Βαρτσάκης (Λακωνία), Παναγιώτης Σόβολος (Λακωνία), Ευστράτιος Βαλκανάς (Λακωνία.

Γήπεδο Κόρφου (3μ.μ.): Α.Ε. Μυκόνου – Ρόδος: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (Δυτική Αττική), Νίκος Παπαδόπουλος (Δυτική Αττική), Σωτήρης Πλακάς (Δυτική Αττική)

Αφάντου (4μ.μ.): ΑΕΡΑ – Α.Ε. Ερμιονίδας: Γιώργος Παναγιωταράς (Αθήνα), Πέτρος Ρούσσος (Αθήνα), Σωτήρης Τζανής (Αθήνα).

Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνημα με Αρισβαίο Καλλονής για την Ελπίδα Πεταλούδων στα μπαράζ ανόδου

Μαρία Μαγκούλια και Ραφαέλα Σπανουδάκη από τη Ρώμη στην ελίτ των αγωνισμάτων τους

Ακουσίλαος: Παραμένει στο ρόστερ και ο Σαΐτης

Παρουσία του Νίκου Δράκου με την Εθνική ποδηλασίας στο “Tour de Kurpie”

Διαγόρας Βατίου: Συνεχίζει και ο Παπαβεργής

Όλο και περισσότερες οι συμμετοχές στο Rodos Cup 2024

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Στον Ηρακλή Λάρδου ο Χατζηφούντας

Ξεκινά στις 21 Ιουνίου το Παγκόσμιο Σκακιστικό Φεστιβάλ στη Ρόδο