Συνάντηση της προέδρου της Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου με προπονητές στη Ρόδο

Συνάντηση της προέδρου  της Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου με προπονητές στη Ρόδο

Συνάντηση της προέδρου της Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου με προπονητές στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1123 ΦΟΡΕΣ

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση των προπονητών ζίου ζίτσου στη Ρόδο με την πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαρία Χαριτοπούλου και τον ειδικό γραμματέα Βαγγέλη Συνολάκη.

Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί, ιδέες και πιθανές επερχόμενες δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανταγωνιστικότητα των μικρών αθλητών-αθλητριών.


Ως γνωστόν, στη Ρόδο αρκετοί σύλλογοι καλλιεργούν το ζίου ζίτσου και κάθε χρόνο αναδεικνύονται πρωταθλητές από το νησί μας, τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε διεθνές ακόμη επίπεδο.

 

Από αριστερά οι Φιλήμων Χατζηαντωνίου, Μιχάλης Σακελλάρης,  Μίλτος Τσιριγωτάκης,  Βαγγέλης Συνολάκης, Μαρία Χαριτοπούλου, Ευαγγελία Πότσου και Γιώργος Μαυρής
Από αριστερά οι Φιλήμων Χατζηαντωνίου, Μιχάλης Σακελλάρης, Μίλτος Τσιριγωτάκης, Βαγγέλης Συνολάκης, Μαρία Χαριτοπούλου, Ευαγγελία Πότσου και Γιώργος Μαυρής


Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Χαριτοπούλου επισκέπτεται τη Ρόδο για να συνομιλήσει με όλους όσοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ζίου ζίτσου, δείγμα της σωστής δουλειάς σε κάθε επίπεδο από τους συλλόγους και τους προπονητές ειδικότερα.


Μετά την παραπάνω συνάντηση, το απόγευμα του Σαββάτου, έγιναν στις εγκαταστάσεις της Φιλερήμου Ιαλυσού οι εξετάζεις μαύρων ζωνών για τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των συλλόγων, με επιτροπή από τους Μίλτο Τσιριγωτάκη και Φιλήμονα Χατζηαντωνίου, παρουσία και της προέδρου.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων