Νικόλαος Ροδάτης: «Η Αρτέμιδα Λέρου δε διαλύεται…»

Νικόλαος Ροδάτης: «Η Αρτέμιδα Λέρου δε διαλύεται…»

Νικόλαος Ροδάτης: «Η Αρτέμιδα Λέρου δε διαλύεται…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 502 ΦΟΡΕΣ

Με μία ανάρτηση-ανακοίνωση στο προφίλ της Αρτέμιδας Λέρου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Νικόλαος Ροδάτης, πρόεδρος του συλλόγου στίβου, αφήνοντας και κάποιες… αιχμές, αναφέρει ότι θα συνεχιστεί η όποια αναπτυξιακή προσπάθεια, χωρίς σημεία… διάλυσης.

Αναλυτικά:
«Λοιπόν εδώ είμαστε, δεν χαθήκαμε, απλώς πολλές φορές άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα. Η Αρτέμιδα Λέρου, πληροφοριακά, δε διαλύεται, δεν αποχωρεί από τα γήπεδα, δεν παρατάει ό,τι ξεκίνησε πριν από την ολοκλήρωσή του. Όποιος ξέρει εμένα προσωπικά κι όσους ασχολούνται με αυτόν τον σύλλογο, ξέρουν και ότι δεν αφήνουμε τις δουλειές μας μισές. Αυτός ο σύλλογος ξεκίνησε με δύο στόχους.

Πρώτα απ’ όλα να ξαναφέρει τη νεολαία της Λέρου πίσω στα στάδια, πουύ είχαν αδειάσει. Στόχος επετεύχθη κι αυτή τη στιγμή, μάλλον από την περασμένη χρονιά, ήδη ο αριθμός παιδιών που ασχολούνται με τον στίβο έχει φτάσει σε νούμερα πού δεν έχουμε ξαναδεί. Όχι βέβαια μόνο από εμάς αλλά όλοι ξέρουν την παροιμία "το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη".


Στόχος δεύτερος, η επαναφορά της Λέρου στομ χάρτη των μεταλλίων και των επιτυχιών μετά από πολλά χρόνια αδράνειας, όσον αφορά την ανάδειξη αθλητών επιπέδου τουλάχιστον Αιγαίου. Ένα χρυσό, δύο χάλκινα και αρκετές θέσεις στην εξάδα, η τρίτη θέση στο Διασυλλογικό της ομάδας των αγοριών, οι συνεχόμενες πρωτιές (ομαδικά και ατομικά) στα τριαθλα Κ14 δείχνουν ότι κάποια παιδιά είναι στο σωστό δρόμο.

Στόχος δύσκολος βέβαια, αλλά πάντα δύσκολο ήταν έτσι κι αλλιώς ένα μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Εγώ από τον δάσκαλό μου έτσι έμαθα να λειτουργώ. Να βλέπω πάντα ψηλότερα κι ας μην το φτάσω, φτάνει να το κυνηγήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Αυτό κάνουμε κι εμείς σε αυτόν τον σύλλογο Κυνηγάμε πάντα να πάμε ψηλότερα μακρύτερα πιο γρήγορα.


Για το τέλος, καλούμε κάθε λάτρη του αθλητισμού που θέλει να βοηθήσει την προσπάθειά μας με όποιον τρόπο μπορεί, να μας βρει εκεί που συνήθως περνάμε τα απογεύματα μας. Στα γήπεδα της Λέρου.


Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Αρτέμιδας που αγωνίστηκαν αυτούς τους δύο μήνες σε Λέρο και Μήλο και όχι μόνο σε αυτούς που πήραν μετάλλια, αλλά σε όλους, που παρουσίασαν μία ομάδα πρότυπο, μέσα κι έξω από τα γήπεδα.
* Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά πού έκαναν το ταξίδι και ήρθαν στη Λέρο να τιμήσουν τον Μίλτο και να προσφέρουν με τη λάμψη τους στην επιτυχία των αγώνων.


Ένα μεγάλο μπράβο στον Τάσο Νταλλαρή που το οργάνωσε αυτό.
Επειδή συμβαίνει τους τρεις απ’ αυτούς να τους γνωρίζω πολλά χρόνια τώρα παρακολουθώντας την πορεία τους στο δέκαθλο, όχι σαν αντίπαλος αλλά σαν φίλος, πρέπει να ομολογήσω ότι νιώθω πολύ ικανοποιημένος τόσο για την αθλητική τους εξέλιξη όσο και για το ότι εξελίχθηκαν σε τόσο υπέροχες προσωπικότητες. Γιατί, στον κλασικό αθλητισμό, ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου μπορεί εύκολα να είναι και ο καλύτερός σου φίλος.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί δέχθηκαν αγόγγυστα να μιλήσουν με κάθε παιδί, να φωτογραφηθούν, να υπογράψουν αυτόγραφα.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε κάθε τους προσπάθεια.
Ροδάτης Νικόλαος»

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης