Στη Ρόδο στέλεχος της Volkswagen

Στη Ρόδο στέλεχος της Volkswagen

Στη Ρόδο στέλεχος της Volkswagen

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1822 ΦΟΡΕΣ

Με τον Maik Stephan, επικεφαλής Εταιρικής Στρατηγικής του διεθνούς Ομίλου Volkswagen, συναντήθηκε χτες ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί αναφορικά με την πορεία υλοποίησης της πρωτοβουλίας "e-Mobility on Demand" που λειτουργεί στο νησί της Αστυπάλαιας.

Για τη συνάντηση ο κ. Χατζημάρκος ανέφερε τα εξής: «Ο Maik Stephan είναι επικεφαλής Εταιρικής Στρατηγικής του διεθνούς Ομίλου Volkswagen, που είναι σήμερα η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο.

Με χαρά τον υποδέχθηκα στο γραφείο μου, σε συνέχεια των πολλών επαφών που είχαμε στην πορεία υλοποίησης της πρωτοβουλίας "e-Mobility on Demand" που απο κοινού σχεδιάσαμε και λειτουργεί στο νησί της Αστυπάλαιας.

Η πετυχημένη πορεία αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος, την ευθύνη του οποίου έχει ο αναπτυξιακός οργανισμός της περιφέρειάς μας Κ2 Α.Ε., αποδεικνύει οτι μπορούμε να ονειρευόμαστε και να βουτάμε στα βαθιά. Και να μετατρέπουμε τα νησιά της κάποτε άγονης γραμμής, σε νησιά της πρώτης γραμμής της καινοτομίας.

Γιατί, η εξωστρέφεια ήταν πάντα κυρίαρχο στοιχείο του DNA των νησιών μας και η αξιοποίησή του, που σήμερα γίνεται με τρόπο που τραβά πάνω τους το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας, είναι η συνταγή του αύριο. Αυτού του μέλλοντος που τα νησιά μας αξίζουν και που σήμερα αντί να το περιμένουν παθητικά, το συνδιαμορφώνουν».

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»