Δυναμική επιστροφή του Κολοσσού με νίκη στην Πάτρα!

Δυναμική επιστροφή του Κολοσσού με νίκη στην Πάτρα!

Δυναμική επιστροφή του Κολοσσού με νίκη στην Πάτρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1668 ΦΟΡΕΣ

 

Πολύ καλός ο Κολοσσός σήμερα στην Πάτρα, κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη (69-87) απέναντι στον Απόλλωνα και με κορυφαίους τους Περάντες, Μπραΐκοβιτς, Γιόργκενσεν και Κολοβέρο, έδειξε ότι έχει τη δυνατότητα, ακόμα και μακριά από την έδρα του, για θετικά αποτελέσματα. Έτσι, μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, οι «θαλασσί» δείχνουν να βρίσκουν τα …πατήματά τους ενόψει και των δύσκολων αγώνων στη συνέχεια.

 

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

 

Επέβαλε τον ρυθμό του στην πρώτη περίοδο ο Κολοσσός, με τους Περάντες και Μπραΐκοβιτς να έχουν μια απίστευτη συνεργασία για το σκοράρισμα από το «ζωγραφιστό» και στη συνέχεια τον Κολοβέρο να συμβάλλει στην οργάνωση του παιχνιδιού σημαντικά. Από την άλλη, ο Απόλλων προσπάθησε να βρει λύσεις στα… ψηλά από τον Μπράουν ανεπιτυχώς εξαιτίας της καλής άμυνας των «θαλασσί».

 

Ο «βραχυκυκλωμένος» Κολοσσός στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να… τρέξουν ένα σερί 11-2 κατ’ αρχάς κι εν συνεχεία να περάσουν μπροστά στο σκορ με 32-31 στα 5.36’’ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Από το σημείο εκείνο και μετά οι Πατρινοί διατήρησαν ένα μικρό προβάδισμα, εκμεταλλευόμενοι τα καλά ποσοστά τους στα σουτ έξω από τα 6,75, ενώ ο Κολοσσός είχε μια υπεροχή στα ριμπάουντ που δεν την …εξαργύρωσε σε πόντους εξαιτίας των λαθών του. Τι Τζέι Σταρκς, Μπράουν και Σαλούστρος από πλευράς γηπεδούχων και Περάντες, Μπραΐκοβιτς και Γιόργκενσεν από τον Κολοσσό το πάλεψαν για τις ομάδες τους.

 

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ήταν η σειρά του Κολοσσού για ένα σερί 13-2 (44-52) κι από κει και πέρα, σαφώς βελτιωμένος, επιβλήθηκε ολοκληρωτικά, δεδομένης και της απουσίας του Τι Τζέι Σταρκς λόγω τραυματισμού. Οι γηπεδούχοι από ένα σημείο και μετά ήταν αποσυντονισμένοι εντελώς, με αποτέλεσμα ο Μπραΐκοβιτς να κάνει… πάρτι κάτω από το καλάθι, για να σχηματιστεί μια διαφορά 16 πόντων.

 

Ο Κολοσσός το μόνο που είχε να κάνει στην τελευταία περίοδο πια, ήταν να διατηρήσει την ψυχραιμία του για να διαχειριστεί όπως έπρεπε τον αγώνα για τη νίκη. Έτσι, μπαίνοντας στην …εξίσωση και ο Γιόργκενσεν, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Απόλλωνα να ελπίσει για την ανατροπή. Το τελικό 69-87 ήταν απολύτως δίκαιο για τους «θαλασσί» που επέστρεψαν στις νίκες και την προοπτική για κάτι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος,

Διαιτησία: Τηγάνης- Λόρτος- Χριστινάκης

 

Τα δεκάλεπτα: 16-27, 42-39 (ημ.), 50-66, 69-87

 

Απόλλων Πατρών (Βετούλας): Ουάσιγκτον 10 (2), Σταρκς 13 (1), Γιουζέλης 3 (1), Μπράουν 8, Μουράτος 10 (2), Μπλέιλοκ 6 (2), Βησσαρίου, Όσμπορν 3, Καφεζάς, Φιλιππάκος, Σαλούστρος 6 (2).

 

Κολοσσός (Σεγκούρα): Γιόργκενσεν 16 (4), Ουτόμι 7, Μπραΐκοβιτς 17, Πόλεϊ 10, Περάντες 19 (1), Κολοβέρος 10 (2), Πετρόπουλος, Χατζηνικόλας, Μπιλλής, Γόντικας 3, Σίμονς 5 (1).

ΦΩΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

 

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.