Γυμνάσιο Παραδεισίου και ΓΕΛ Αρχαγγέλου στηρίζουν το "Ρόδος για τη ζωή"

Γυμνάσιο Παραδεισίου και ΓΕΛ Αρχαγγέλου στηρίζουν το "Ρόδος για τη ζωή"

Γυμνάσιο Παραδεισίου και ΓΕΛ Αρχαγγέλου στηρίζουν το "Ρόδος για τη ζωή"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1012 ΦΟΡΕΣ

Για άλλη μια χρονιά, τόσο το Γυμνάσιο Παραδεισίου όσο και το ΓΕΛ Αρχαγγέλου στηρίζουν έμπρακτα τη δράση “ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ”, αφού δεκάδες μαθητές-τριες και εκπαιδευτικοί ανταποκρίθηκαν στο παρροδιακό κάλεσμα για τον ευγενή σκοπό του θεσμού.Συγκεκριμένα, από το Γυμνάσιο Παραδεισίου συγκεντρώθηκαν 700 ευρώ από την πώληση προωθητικών προϊόντων (μπλουζάκια, κούπες, καπέλα, κλπ), ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για το μέγεθος του μικρού σχολείου! Την οργάνωση της δράσης για το σχολείο ανέλαβε ο εκπαιδευτικός κ. Γιώργος Βογιατζής.

To Γενικό Λύκειο Αρχαγγέλου, ενίσχυσε τη σημαντική πρωτοβουλία εθελοντισμού της ΑΜΚΕ «Ρόδος για τη Ζωή» ενεργοποιώντας το μαθητικό δυναμικό με συμμετοχή και ενίσχυση του θεσμού αγοράζοντας το μπλουζάκι «Ρόδος για τη Ζωή» με περισσότερες από 100 συμμετοχές! Επίσης οι μαθητές/τριες του Δεκαπενταμελούς με εξόρμηση στην τοπική κοινότητα Αρχαγγέλου προώθησαν τα μπλουζάκια στους κατοίκους της περιοχής αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης και του εθελοντισμού. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την εξαιρετική πρωτοβουλία στήριξης του θεσμού!

Υπενθυμίζεται ότι ο φετινός στόχος αφορά την προμήθεια μηχανήματος Fibroscan, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τις Παθολογικές κλινικές του Γ.Ν. Ρόδου, και συνδέεται με την πρόληψη ηπατοκυτταρικού καρκινώματος.

 

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων