Το FTI δίνει εκπτώσεις έως... 43% για διακοπές στην Ελλάδα το 2024

Το FTI δίνει εκπτώσεις έως... 43% για διακοπές στην Ελλάδα το 2024

Το FTI δίνει εκπτώσεις έως... 43% για διακοπές στην Ελλάδα το 2024

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1384 ΦΟΡΕΣ

Ο τουρ οπερέιτορ FTI δίνει έμφαση στις οικογένειες οι οποίες επιλέγουν προσιτές διακοπές, προσφέροντας μέσα από πολλά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Ισπανία, την Τυνησία, τη Βουλγαρία και την Τουρκία δωρεάν διαμονή για έως δύο παιδιά στο δωμάτιο των γονιών.

Παράλληλα, προσφέρει νέες συνδέσεις με Ελλάδα και Τουρκία με πτητικό πρόγραμμα το οποίο έχει επεκταθεί μέχρι το Φθινόπωρο.
Ο FTI προσφέρει σε όλο το πρόγραμμά του, έκπτωση που φτάνει το 55% της τιμής του ξενοδοχείου, εφόσον η κράτηση γίνει μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.

Ακολούθως προσφέρονται εκπτώσεις διαφορετικού επιπέδου για κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 31 Μαρτίου του 2024, ενώ ξεχωριστές εκπτώσεις που φτάνουν το 43% ισχύουν στα ξενοδοχεία του με τα brand Labranda Hotels & Resorts, Kairaba Hotels & Resorts, Design Plus Hotels, Lemon & Soul και Managed by MP Hotels.

Το χαρτοφυλάκιό του για το 2024 διευρύνθηκε και περιλαμβάνει πολλά νέα ξενοδοχεία για οικογένειες σε όλους τους δημοφιλείς προορισμούς πακέτων διακοπών.

Ο τουρ οπερέιτορ εκτιμά ότι το 2024 πολλοί ταξιδιώτες θα επιλέξουν προορισμό διακοπών βάσει της τιμής. Γι’ αυτόν τον λόγο διεύρυνε την προσφορά σε προορισμούς όπως η Πολωνία, η Τυνησία, η νοτιοανατολική Ευρώπη στην Αδριατική και τη Μαύρη Θάλασσα, οι οποίοι σε γενικές γραμμές έχουν χαμηλότερες τιμές.

Στην Τυνησία και το Μαρόκο, οι τιμές έχουν παραμείνει σε σχετικά σταθερά επίπεδα σε σχέση με πέρυσι κι εκτός από την προσθήκη νέων ξενοδοχείων, προσφέρονται δύο απευθείας συνδέσεις με τον συνεργάτη του FTI, Nouvelair, από το Μόναχο και το Βερολίνο προς το Monastir.

Τέλος, νέος οικονομικός προορισμός για τις οικογένειες είναι η Αλβανία, όπου προσφέρονται 20 ξενοδοχεία και ημερήσιες πτήσεις από Φρανκφούρτη και Μόναχο.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»