Σεμινάριο αθλητικής διατροφής από τους «Πιγκουίνους»

Σεμινάριο αθλητικής διατροφής από τους «Πιγκουίνους»

Σεμινάριο αθλητικής διατροφής από τους «Πιγκουίνους»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 791 ΦΟΡΕΣ

Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Κολλεγίου Ρόδου σεμινάριο αθλητικής διατροφής από τους «Πιγκουίνους» για τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους γονείς, ώστε να λυθούν βασικές απορίες και να έχουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα τα παιδιά ό,τι πρέπει για τη συνεχή βελτίωσή τους.

Η ενημέρωση του συλλόγου:
«Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του Κολλεγίου Ρόδου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί για τους αθλητές και τους γονείς του σωματείου μας το 3ο Σεμινάριο Αθλητικής Διατροφής για το 2023.

Ο επιστημονικός συνεργάτης της ομάδα μας στα θέματα διατροφής θα βρεθεί στη Ρόδο με σκοπό να συνεχίσει τον κύκλο επισκέψεων, έχοντας στόχο να προάγει την υγιεινή ζωή των αθλητών μας.

Στόχος επίσης της τρίτης μας συνάντησης είναι να καλύψουμε βασικές απορίες σε σχέση με τον πολύ σημαντικό ρόλο που παίζει η διατροφή στην καθημερινότητα των αθλητών.

Στην ακαδημία επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση και τη γνώση σε θέματα που παίζουν σημαντικό ρόλο, τόσο στην αθλητική μας απόδοση όσο και στην καθημερινότητά μας. Με την ευκαιρία αυτή, θα ανακαλύψουμε ποσό σημαντικός είναι ο ρόλος της διατροφής και στα δύο.

Θα είναι χαρά μας να έρθετε με πολλές απορίες και να συμμετέχετε ενεργά στην παρουσίαση, ώστε να μπορέσουμε να τις καλύψουμε με έγκυρες και υπεύθυνες απαντήσεις.

Στη συνέχεια θα διενεργηθούν σωματομετρικές μετρήσεις και μετρήσεις βασικού μεταβολισμού στο αγωνιστικό και προαγωνιστικο τμήμα της κολύμβησης, όπου πλέον θα έχουν ένα συγκρίσιμο εργαλείο με τις μετρήσεις που έγιναν στην πρώτη επίσκεψη του συνεργάτη μας.

Για το σωματείο είναι κάτι που θέλουμε να καθιερώσουμε και είμαστε σίγουροι ότι είναι μία σημαντική προσθήκη για να βελτιώσουμε τις παροχές μας προς τους αθλητές μας».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων