Την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου πλήρωσε ο Κολοσσός απέναντι στον Άρη

Την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου πλήρωσε ο Κολοσσός απέναντι στον Άρη

Την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου πλήρωσε ο Κολοσσός απέναντι στον Άρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1225 ΦΟΡΕΣ

Δεν μπόρεσε να διατηρήσει σήμερα στην Καλλιθέα ο Κολοσσός την καλή παράδοση με τις συνεχείς νίκες από το 2018 απέναντι στον Άρη, αφού ηττήθηκε 78-88. Έχοντας στις τάξεις τους τον νεοαποκτηθέντα Άντριου Γκάουντλοκ, πρώτο σκόρερ τους με 22 πόντους κι εκτός αποστολής τον Τζέρελ Σίμονς, οι «θαλασσί» πλήρωσαν την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, ενώ, αν και προσπάθησαν στη συνέχεια για την… επιστροφή, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αθλητικού συντάκτη Βασίλη Γεωργίου.

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

Αν και ο Κολοσσός έδειχνε να ξεκινά καλά στην πρώτη περίοδο, εντούτοις ο Άρης, μετά το αρχικό 5-0, κυριάρχησε στο παρκέ και με καλές άμυνες δεν άφησε πολλά περιθώρια για ευχέρεια στο σκοράρισμα. Οι «θαλασσί» από κάποιο σημείο και μετά… βραχυκύκλωσαν με αποτέλεσμα συνεχώς η διαφορά να μεγαλώνει.

Στη δεύτερη περίοδο δεν άλλαξε και πολύ η εικόνα, αφού ο Άρης συνέχιζε το… χαβά του με «πρώτο βιολί» τον Μπάνκστον κι από πλευράς Κολοσσού προσπαθούσε να το… σώσει κάπως ο Κολοβέρος. Στα δύο λεπτά πριν τη λήξη, ο Άρης προηγήθηκε μάλιστα, 28-47 εξαιτίας των παιδαριωδών λαθών των «θαλασσί», με το ημίχρονο να πηγαίνει στο 35-50.

Ο Κολοσσός περίμενε στα τελευταία τρία λεπτά της τρίτης περιόδου να αντεπιτεθεί και τα κατάφερε, με τους Γκάουντλοκ, Κολοβέρο και Μπραΐκοβιτς να κάνουν πολύ καλά αυτό που ξέρουν και να εκμεταλλεύονται όλες τις φάσεις κάτω από το καλάθι. Σε συνδυασμό με τα λάθη του Άρη, οι «θαλασσί», όχι απλώς έριξαν τη διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους, αλλά την έφεραν στα… μέτρα τους για να προσπαθήσουν να γυρίσουν το παιχνίδι στο τέλος.

Αν και ο Κολοσσός έκανε υπερπροσπάθεια με μπροστάρη τον Γκάουντλοκ, πλησιάζοντας ακόμη και στους έξι πόντους, οι παίκτες του Άρη διατήρησαν την ψυχραιμία τους και με τον Γκάλινατ «φρέσκο» από τον πάγκο βρήκαν λύσεις στα τρίποντά. Έτσι, κατάφεραν να φτάσουν στο 73-86 στο 1.04’’ πριν τη λήξη και τα υπόλοιπα ήταν απλώς… διαδικαστικά, για το τελικό 78-88.

Τα δεκάλεπτα: 28-47, 35-50 (ημ.), 58-64, 78-88

Διαιτητές: Θεονάς, Μαρινάκης, Κατραχούρας

Κολοσσός (Σεγκούρα): Γιόργκενσεν, Ουτόμι 8, Μπραΐκοβιτς 10, Πόλεϊ 10 (1), Περάντες 10, Γκάουντλοκ 22 (2), Κολοβέρος 11, Παπαγιάννης, Μπιλλής 7 (1), Καμαριανός, Γόντικας.

Άρης (Καστρίτης): Σανόγκο 6 (1), Καρ 4, Κατσίβελης 7, Ντε Σόουζα 7, Γκάλινατ 19 (4), Φίλιος 3 (1), Μποχωρίδης 11, Περσίδης, Χάρελ 10 (1), Μπάνκστον 21.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου