Απηλλάγη από το δικαστήριο κατηγορούμενος για ασέλγεια

Απηλλάγη από το δικαστήριο κατηγορούμενος για ασέλγεια

Απηλλάγη από το δικαστήριο κατηγορούμενος για ασέλγεια

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 952 ΦΟΡΕΣ

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου 53χρονος κάτοικος Κω ο οποίος κατηγορείτο για δύο αδικήματα που έχουν να κάνουν με γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος κατηγορείτο για τα αδικήματα της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και της ενδοοικογενειακής απειλής για τα οποία και χθες το δικαστήριο τον απάλλαξε, κρίνοντάς τον αθώο.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, ο 53χρονος μίλησε για τη γνωριμία και εν συνεχεία τη σχέση που σύναψε με την πρώην σύντροφό του, η οποία – όπως είπε- από κάποια στιγμή κι έπειτα άρχισε να τον ζηλεύει παράφορα.

Τόσο ο κατηγορούμενος όσο και μάρτυρας στην υπόθεση, αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένα περιστατικά που φέρονται να έχουν τελεστεί από την πρώην σύντροφο.

Μάλιστα ερωτηθείς από το δικαστήριο για τους λόγους που ώθησαν την πρώην σύντροφό του να προβεί σε μία τέτοια καταγγελία σε βάρος του, ο 53χρονος είπε ότι το έκανε για λόγους εκδίκησης, ενώ έκανε γνωστό πως ακόμη και μετά την καταγγελία οι σχέσεις του με το ανήλικο κορίτσι ήταν πολύ καλές.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω και τα δύο πρώτα αδικήματα φέρονταν να είχαν τελεστεί από τον κατηγορούμενο τον Ιούλιο του 2017, στο τέλος του καλοκαιριού του 2018, στις αρχές Ιουλίου 2019 και κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Οκτωβρίου 2019 έως και τις 4 Νοεμβρίου 2019.

Σε ό,τι δε αφορά το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής φερόταν να τελέστηκε στις 5 Νοεμβρίου 2019 και σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο 53χρονος κατηγορείτο ότι απείλησε τη σύντροφό του με την οποία διέμεναν στο ίδιο σπίτι ότι θα τη σκοτώσει.

Συνήγορος υπεράσπισης για τον 53χρονο παραστάθηκε ο κ. Μανώλης Χατζηάμαλλος, και για την υποστήριξη της κατηγορίας ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Νικολάου Δρόσος.

Διαβάστε ακόμη

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες