Τρεις μεταγραφές και παραμονή Χεναγκίρ ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Τρεις μεταγραφές  και παραμονή  Χεναγκίρ ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Τρεις μεταγραφές και παραμονή Χεναγκίρ ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 966 ΦΟΡΕΣ

Ανανεωμένος κι έτοιμος για τίτλους θα παρουσιαστεί ξανά ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο νέο πρωτάθλημα της Α1 και το Κύπελλο ΟΣΕΚΑ.

Τις τελευταίες μέρες, η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο από τη Ρόδο έχει πραγματοποιήσει σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, παραμένοντας έτσι το φαβορί και τη νέα περίοδο που ξεκινάει πια μες στο 2024.

*Καταρχάς, πριν από τέσσερις μέρες, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σκορδά, όπως παρακάτω:
«Παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία της ομάδας μας, αναφορικά με την έλευση νέων παικτών, επεκτείνουμε την αναζήτησή μας σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια! Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζουμε τον νέο μας παίκτη Δημήτρη Σκορδά από τη Μυτιλήνη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο νησί της Ρόδου κι έχει ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας μας».

*Συνεχίζοντας, ωστόσο, την προσπάθεια, την Κυριακή ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Χεναγκίρ κι ανακοίνωσε την απόκτηση των Γκρέι και Στεργιόπουλου:
«Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη Raymond Hennagir για ακόμα μία χρονιά, η ομάδα μας προχώρησε σε ακόμα δύο μεταγραφές από το εξωτερικό!

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το ρόστερ θα ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους, οι Antoine Gray από τους Houston Rollin' Rockets, και Μιχάλης Στεργιόπουλος, πρώην διεθνής με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, από την RBC Koln 99ers Γερμανίας. Τέλος, φέτος θ’ αγωνιστούν μαζί μας και τρεις εγχώριοι νέοι παίκτες, οι Δημήτρης Σκορδάς, Γιώργος Τσαγκαράκης, και Κατερίνα Σαράντη».

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης