Διαγόρας: Απότομη «προσγείωση», κοιτάζει μπροστά

Διαγόρας: Απότομη «προσγείωση», κοιτάζει μπροστά

Διαγόρας: Απότομη «προσγείωση», κοιτάζει μπροστά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1026 ΦΟΡΕΣ

Προσγειώθηκε απότομα στη Λευκά ο Διαγόρας! Η ήττα από τον τοπικό Τηλυκράτη «γκρέμισε» τον «γηραιό» από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και αποτέλεσμα ουσιαστικά ένα «φρένο» στα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα και εμφανίσεις.

Η ήττα αυτή θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι αποτελεί και ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας, ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που δεν έχει κανένα εύκολο παιχνίδι και απαιτείται μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα σε όλες τις αναμετρήσεις.

Βαθμολογικά είναι μία ήττα που δεν κοστίζει και πάρα πολλά στην ομάδα της περιοχής μας μιας και η απόσταση από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας δεν είναι και τεράστια και οι διαφορές είναι μικρές.

Απαιτείται εγρήγορση όμως μιας και όπως δείχνουν τα πράγματα, οι ισορροπίες είναι λεπτές και δεν θέλει και πολύ προκειμένου να μπεις σε περιπέτειες μιας και οι διαφορές είναι μικρές και προς τα κάτω.

Συζητάνε πάλι για αναστολή!
Στο μεταξύ, οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά το μέλλον της κατηγορίας δεν είναι και τόσο ευχάριστες μιας και απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με το θέμα των τηλεοπτικών και δεν είναι τυχαίο το ότι στη διοργανώτρια αρχή συζητάνε ακόμα και για αναστολή!

Στη σχετική ανακοίνωση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας αναφέρονται χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:
«Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προεδρείου της Super League 2 με την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γιώργο Μπαντή, Βασίλη Παπαδόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Μπράχο, η οποία διήρκησε περισσότερο από μια ώρα.

Οι κ.κ. Μαρτσούκος, Σταμούλης και Βουγίδης ενημέρωσαν τον σύνδεσμο των ποδοσφαιριστών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση η Λίγκα και τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε αναστολή του Πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην αδιαφορία της ΕΡΤ Α.Ε. να προχωρήσει στην ανανέωση και συνέχιση του τηλεοπτικού συμβολαίου, βάσει του νόμου (αρθρ.25 παρ. 2α Ν4809/21 ), με αποτέλεσμα να αποστερούνται οι ομάδες ένα σημαντικό έσοδο και να θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα των ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΣΑΠΠ ενημερώθηκε επίσης για την υφιστάμενη κατάσταση κατά την οποία η Super League 2 έλαβε την περσινή αγωνιστική σεζόν κάτω του 5% από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος, αντί του 17% που προέβλεπε η αρχική ΚΥΑ ( 21/12/21 αρ. 620241 Κ.Υ.Α.), της οποίας ζητά την επαναφορά και πλήρη εφαρμογή.

Το προεδρείο της Super League 2, ζήτησε ουσιαστικά τη συνδρομή του ΠΣΑΠΠ στην υφιστάμενη κατάσταση, ώστε ως μία γροθιά ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές και αρμόδιοι φορείς να βοηθήσουν προς την εξομάλυνση της κατάστασης και τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Super League 2».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.