Στην τουριστική έκθεση στο Λονδίνο, World Travel Market, και ο δήμος Ρόδου με τον ΠΡΟΤΟΥΡ

Στην τουριστική έκθεση στο Λονδίνο, World Travel Market, και ο δήμος Ρόδου με τον ΠΡΟΤΟΥΡ

Στην τουριστική έκθεση στο Λονδίνο, World Travel Market, και ο δήμος Ρόδου με τον ΠΡΟΤΟΥΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1279 ΦΟΡΕΣ

Περίπτερο σε μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις για τον τουρισμό παγκοσμίως, το World Travel Market που διοργανώνεται στο Λονδίνο, έχει για άλλη μια χρονιά ο δήμος Ρόδου και ο ΠΡΟΤΟΥΡ. Στόχος, η προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου μέσω της δικτύωσης, καθώς μεγάλοι τουριστικοί πράκτορες από όλο τον κόσμο βρίσκονται εκεί για να ανακαλύψουν νέους προορισμούς. Σε δημοσίευσή του αναφορικά με την παρουσία περιπτέρου του δήμου και του ΠΡΟΤΟΥΡ, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης αναφέρει:

Σε μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού, στην World Travel Market στο Λονδίνο, η Ρόδος κατάφερε για μία ακόμη φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις με την αυτόνομη και συγκροτημένη της παρουσία.Το περίπτερο του Δήμου μας και του ΠΡΟΤΟΥΡ στην WTM, αποτελεί κόμβο δικτύωσης μεταξύ των επιχειρηματιών του νησιού μας και των εκπροσώπων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Τα μηνύματα για τη νέα τουριστική σεζόν του 2024 είναι ενθαρρυντικά για το νησί μας που αποδεικνύει διαρκώς πώς είναι ένας ώριμος τουριστικός προορισμός o οποίος χαίρει της εμπιστοσύνης των τουριστικών αγορών.Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας, επενδύσαμε στον τουρισμό, στην προβολή και προώθηση του νησιού μας στις αγορές. Με ενότητα, υπευθυνότητα, προσπάθεια και συμμαχίες σε όλα τα επίπεδα, καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανό τον τουρισμό́ της Ρόδου, να συντηρήσουμε την τοπική́ μας οικονομία.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου