Τάκης Πότσος: «Αυτή είναι η αλήθεια»

Τάκης Πότσος: «Αυτή είναι η αλήθεια»

Τάκης Πότσος: «Αυτή είναι η αλήθεια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1108 ΦΟΡΕΣ

Από τον δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον δήμο Ρόδου κ. Τάκη Πότσο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι αλλαγές που έγιναν το 2010 στην τοπική αυτοδιοίκηση έφεραν τη δημιουργία ενός Καλλικρατικού Δήμου στο νησί μας και παράλληλα ένα νέο αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας που είχε και έχει σκοπό τις ιδιωτικοποιήσεις και την προώθηση συμφερόντων του κεφαλαίου εγχώριου αλλά και ξένου. Πάνω σε αυτό συμφώνησαν ΟΛΟΙ πλην Λαϊκής Συσπείρωσης καί δεν σταματήσαμε ποτέ να αναδεικνύουμε τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, να την καταψηφίζουμε και να παλεύουμε να οργανώσουμε τον κόσμο ενάντια σε αυτήν, παράλληλα με την διεκδίκηση αυτών που του αξίζουν.

Αλήθεια όμως, ποιος από όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης ή αντιπολίτευσης όλα αυτά τα χρόνια καταψήφισε και καταδίκασε αυτή την πολιτική; Ποια ήταν η θέση των εκλεγμένων της νέας Δημοτικής αρχής την τελευταία τετραετία;

Ποιος εναντιώθηκε σε αυτό το αντιδραστικό και αντιλαϊκό πλαίσιο; Μια πολιτική που έδωσε κυριολεκτικά γη και ύδωρ στα ιδιωτικά συμφέροντα μέσω των Δήμων. Καθαριότητα , Νερό , Πράσινο, Παραλίες , δημοτικά ακίνητα, έργα και υποδομές μέσω ΣΔΙΤ. Τώρα έρχεται η σειρά του πολιτισμού, του αθλητισμού, της υποχρηματοδότησης των σχολείων, οι μεταφορές η "ΡΟΔΑ". Γιατί στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο καμμία από τις άλλες παρατάξεις δεν καταδίκασε τον νέο νόμο της κυβέρνησης και τις συνέπειες του; Κουβέντα για τον ΔΟΠΑΡ, τις Σχολικές Επιτροπές, για το πετσόκομμα της χρηματοδότησης.

Υ.Γ Δεν γίνεται να είσαι κατά των ιδιωτικοποιήσεων και να λες ότι θα επαναδιαπραγματευτείς τις συμβάσεις με τους ιδιώτες!!!!! Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς