Οι Χρήστος και Αλέξανδρος Παπαθεοδώρου από τις Φάνες ζουν στην Αγγλία και διαπρέπουν στο kickboxing!

Οι Χρήστος και Αλέξανδρος Παπαθεοδώρου από τις Φάνες ζουν στην Αγγλία και διαπρέπουν στο kickboxing!

Οι Χρήστος και Αλέξανδρος Παπαθεοδώρου από τις Φάνες ζουν στην Αγγλία και διαπρέπουν στο kickboxing!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2581 ΦΟΡΕΣ

Δυο αδέλφια με καταγωγή από τη Ρόδο ζουν στην Αγγλία και διαπρέπουν στο kickboxing, αφού αγωνίζονται σε διοργανώσεις κορυφαίου επιπέδου.

Πρόκειται για τον 16χρονο Χρήστο Παπαθεοδώρου και τον αδελφό του Αλέξανδρο, 12 ετών, που προκρίθηκαν στο “WKU World Kickboxing Championships”, το οποίο έγινε στο Κάλγκαρι του Καναδά, εκπροσωπώντας την Αγγλία και προετοιμάστηκαν σκληρά γι’ αυτό.

Να σημειώσουμε εδώ μάλιστα, ότι ο πατέρας τους Τσαμπίκος και ο παππούς τους Χρήστος, είναι από τις Φάνες!

Το 2018, όταν οι γονείς τους μετακόμισαν στην Αγγλία, ο Χρήστος επέστρεψε στο άθλημα, έχοντας ξεκινήσει σε μικρότερη ηλικία και ο Αλέξανδρος είχε την πρώτη του επαφή με το kickboxing.

Στη διοργάνωση του Καναδά, ο Χρήστος αποκλείστηκε εξαιτίας αντικανονικού χτυπήματος, ενώ ο Αλέξανδρος πήρε κατ’ αρχάς ένα χρυσό με αντίπαλο στον τελικό αθλητή από τη Γερμανία και συνέχισε αντιμετωπίζοντας τον εκπρόσωπο από τις ΗΠΑ, για ν’ αναδειχθεί δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής!

Σκοπός τους είναι να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να συμμετάσχουν τον Οκτώβριο του 2024 στη σπουδαία αυτή διοργάνωση στη Ρόδο.

Να σημειωθεί πως οι δύο αθλητές πόζαραν και με την ελληνική σημαία στους αγώνες, δείγμα του πόσο αγαπούν τη χώρα κι εκτιμώντας όσα μπορεί να τους δώσει.

*Σε γραπτή δήλωσή του στη «Ροδιακή», ο Σωτήρης Μπάρβας ως πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φα-νών, αναφέρει τα ακόλουθα για τις επιτυχίες των δύο αθλητών:

«Ως πρόεδρος της κοινότητας Φανών, θέλω να συγχαρώ τα παιδιά, τον Χρήστο και τον Αλέξανδρο Παπαθεοδώρου, για την επιτυχία τους, μετά φυσικά τη σκληρή δουλειά και τη συμπαράσταση της οικογένειάς τους.

Το να κυματίζει η γαλανόλευκη ως σημαία καταγωγής κι όχι ως συμμετέχουσα στη διοργάνωση, εγείρει το πρόβλημα της διαρροής αίματος…

Αντί να εξάγουμε προϊόντα, ιδέες και υπηρεσίες, εξάγουμε μυαλά! Ελπίζω στο μέλλον όσοι είναι στο προσκήνιο να μεριμνήσουν μακροπρόθεσμα, ώστε να δημιουργηθούν οι υποδομές και οι ευκαιρίες που συναντάμε στο εξωτερικό».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”