Στην Έκθεση του Λονδίνου ο Όμιλος H Hotels Collection

Στην Έκθεση του Λονδίνου ο Όμιλος H Hotels Collection

Στην Έκθεση του Λονδίνου ο Όμιλος H Hotels Collection

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4378 ΦΟΡΕΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο ξενοδοχειακός Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group έλαβε μέρος στην WTM (World Travel Market) στο Λονδίνο, σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τουρισμού στην παγκόσμια αγορά, από τις 6-8 Νοεμβρίου 2023.

Ο Όμιλος H Hotels Collection υπερήφανα πρόβαλε όχι μόνο τις 6 πολυτελείς ξενοδοχειακές του μονάδες αλλά και τον προορισμό της Ρόδου, όπου έπειτα από τις δυσκολίες της φετινής τουριστικής σεζόν το χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Για την εκπροσώπηση της εταιρείας μετέβη στο Λονδίνο όλη η οικογένεια Χατζηλαζάρου καθώς και τα τμήματα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ.

Ο Όμιλος Χατζηλαζάρου συμμετέχει επί σειρά ετών στην εν λόγω Έκθεση διαθέτοντας δικό του περίπτερο. Το περίπτερο είναι εμπνευσμένο από το μαγευτικό Mayia Exclusive Resort & Spa και δίνει στους επισκέπτες του μία γεύση από το τι θα συναντήσουν επισκεπτόμενοι τη Ρόδο.

Το περίπτερο αποτελεί μια μικρογραφία του Mayia Exclusive Resort & Spa και στοχεύει να μεταφέρει το αίσθημα του να βρίσκεσαι σ’ αυτό αποπνέοντας ένα αίσθημα πολυτέλειας και κομψότητας.

Η WTM αποτελεί έναν σημαντικό κόμβο για τον κλάδο του Τουρισμού καθώς δίνει την ευκαιρία σε εταιρείες απ’ όλον τον κόσμο να συνάψουν νέες συνεργασίες και να διατηρήσουν και να ενδυναμώσουν υφιστάμενες.

Η WTM αποσκοπεί στην ένωση της παγκόσμιας ταξιδιωτικής σκηνής, αποτελώντας σημείο έμπνευσης, αναφοράς και εκπαίδευσης για τους επαγγελματίες του χώρου του Τουρισμού. Παράλληλα, χαρίζεται η ευκαιρία στους ίδιους τους εκθέτες να παρουσιάσουν την επιχειρηματικότητα και τις υπηρεσίες τους στον διεθνή χώρο.

Στη φετινή Έκθεση ήταν εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 51.000 συμμετέχοντες από 184 χώρες καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενη συμμετοχή.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης υπήρξαν σημαντικές συναντήσεις με φορείς του Τουρισμού και δημιουργήθηκαν επαφές και συνεργασίες, οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω προώθηση, τόσο του Ομίλου αλλά και της Ρόδου.

Ο Όμιλος H Hotels Collection ανανεώνει την παρουσία του για την επόμενη χρονιά στην WTM και παράλληλα προετοιμάζεται για τις υπόλοιπες εκθέσεις στις οποίες θα συμμετάσχει.

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus