Γ' Εθνική: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη Ρόδο

Γ' Εθνική: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη Ρόδο

Γ' Εθνική: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2378 ΦΟΡΕΣ

Καταιγιστικές ήταν χθες οι εξελίξεις στη Ρόδο!

Οι «πράσινοι» βρίσκονται και πάλι σε αναζήτηση νέου προπονητή μιας και παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Κιάσσος. Ο τεχνικός της ομάδας δεν πρόλαβε να κάτσει καλά καλά μία εβδομάδα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και φεύγει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ως... πέτρα του σκανδάλου τον ποδοσφαιριστή Λόρι Κέρι. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, η Διοίκηση επιθυμούσε την επιστροφή του έμπειρου παίκτη μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε πρόσφατα, με τον ίδιο τον προπονητή όμως να είναι αρνητικός σε κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες τα «ελάφια», αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Με κυρίαρχο, το συμφέρον της ομάδας η Διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον κ. Κώστα Κιάσσο. Τον ευχαριστούμε. Η ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα συνεχίζει κανονικά για την κατάκτησή του. Μέχρι να γίνει η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή προπονητή, καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή έχει ο Δημητρης Γκάιδας».

Μέσα σε όλα... υπάρχει και παιχνίδι
Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο «στρατόπεδο» της Ρόδου θα πρέπει αναγκαστικά... να μείνουν στην άκρη μιας και οι παίκτες θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΑΕΡΑ στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι που η Ρόδος θέλει να το κερδίσει για να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα την αφήσει κι άλλο πίσω από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η κατάκτηση της οποίας είναι βασικός στόχος για τη φετινή χρονιά. Οι παίκτες των «ελαφιών» είναι υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση αυτή για να μπορέσουν να επιτύχουν τον στόχο. Η Διοίκηση από τη δική της πλευρά, σε ενημερωτική ανακοίνωση που εξέδωσε για το παιχνίδι αυτό, αναφέρει τα εξής:
«Στον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου θα ακολουθηθούν συγκεκριμένες οδηγίες και κανόνες:

1. Η είσοδος των φίλων της ομάδας του ΑΕΡΑ για τη Θύρα 3 θα γίνεται από τις Θύρες 1 και 2.
2. Δεν θα επιτραπεί είσοδος από άλλες εισόδους για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.
3. Η είσοδος θα είναι με γενική είσοδο 10 ευρώ.
4. Η Κακιά Σκάλα θα έχει πρόσβαση από τη Θύρα 5 κανονικά.
5. Δημοσιογράφοι με κάρτα διαπίστευσης εισόδου θα γίνεται από τη θύρα 1.
6. Φωτορεπόρτερ θα έχουν πρόσβαση, μόνο με ειδική άδεια από τον Α.Σ. ΡΟΔΟΣ.
- Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΕΡΑ θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με είσοδο από την θύρα 1 για να καθοδηγηθούν σε καθίσματα της Εξέδρας.
Δημοτική Αρχή, παράγοντες και άλλες Αρχές θα καθοδηγούνται για καθίσματα της Εξέδρας».

Χρηματικό πρόστιμο, απαλλαγή προέδρου
Κατά τα άλλα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση αποφάσισε ν’ απαλλάξει τον Αντώνη Μαρτίνη αλλά επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στην Ρόδο (834€) για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιγιάλειο στις 7 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις:
Απαλλάσσει τον Αντώνιο Μαρτίνη, μη δηλωμένου στο φύλλο αγώνα αξιωματούχου του σωματείου «Α.Σ. Ρόδου», της αποδιδόμενης σε αυτόν πειθαρχικής παράβασης.
Απαλλάσσει το σωματείο «Α.Σ. Ρόδος» της πειθαρχικής παράβασης αναφορικά με την πράξη του Αντωνίου Μαρτίνη.

Επιβάλλει στο σωματείο «Α.Σ. Ρόδος» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει στον Κώστα Καπίνο, εκπρόσωπο του σωματείου «Α.Σ. Ρόδου», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Α.Σ. Ρόδος» χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες, που επιβλήθηκε σε βάρος του Κώστα Καπίνου.

Επιβάλλει στον Γεώργιο Κόττορο, μη δηλωμένου στο φύλλο αγώνα αξιωματούχου του σωματείου «Α.Σ. Ρόδου», την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε οποιοδήποτε γήπεδο για χρονικό διάστημα 15 ημερών.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Α.Σ. Ρόδος» χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 15 ημέρες, που επιβλήθηκε σε βάρος του Γεώργιου Κόττορου. (αγώνας της 07.10.2023, Α.Σ. Ρόδου-Παναιγιάλειος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.