Διαγόρας: Θέλει να επανέλθει στις νίκες

Διαγόρας: Θέλει να επανέλθει στις νίκες

Διαγόρας: Θέλει να επανέλθει στις νίκες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 904 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο να επανέλθει στις νίκες παίρνοντας ένα σημαντικό «τρίποντο», ο Διαγόρας «δοκιμάζεται» σήμερα στις 2μ.μ. στο Ρέντη από τον τοπικό Ολυμπιακό Β’, στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2.

Αν και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους.

Πρέπει να είναι προσεκτικοί και σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, διεκδικώντας με πάθος τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα τους βοηθήσουν ενόψει της συνέχειας.

Ο τεχνικός Θωμάς Γράφας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πάρντο ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Τηλυκράτη.

- Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Μανώλης Μανδαλενάκης από το Ηράκλειο ενώ «βοηθοί» του θα είναι οι Νίκος Πάγκαλος (Λασίθι) και Κώστας Μάτσας (Ηράκλειο).

«Τέταρτος» ορίστηκε ο Φώτης Ντάουλας από τη Δυτική Αττική και παρατηρητής τους θα είναι ο Νίκος Σπυράκης από τη Λακωνία.

Αναλαμβάνει την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου
Στο μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, η ΠΑΕ Διαγόρας γνωστοποιεί ότι αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την δαπάνη για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»!

Η πιο εξειδικευμένη και πρωτοπόρα σε χλοοτάπητες των περισσότερων γηπέδων στην Ελλάδα της SL1 και SL2 HELLASOD ανέλαβε την επανασπορά του και την ανακατασκευή του και την ευχαριστούμε θερμά και ειδικότερα τον ιδιοκτήτη της ΑΡΑΜΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που εκτός προγράμματος της εταιρείας του και για βοήθεια στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ δέχτηκε να αναλάβει το έργο! Τα έργα θα ξεκινήσουν την Κυριακή 12/11 και θα διαρκέσουν 15 μέρες τουλάχιστον!».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων