Δ. Γάκης: Ο Κασσελάκης είναι ανέτοιμος να σηκώσει το βάρος του ΣΥΡΙΖΑ

Δ. Γάκης: Ο Κασσελάκης είναι ανέτοιμος να σηκώσει το βάρος του ΣΥΡΙΖΑ

Δ. Γάκης: Ο Κασσελάκης είναι ανέτοιμος να σηκώσει το βάρος του ΣΥΡΙΖΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1282 ΦΟΡΕΣ

Για την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ, το σφυροκόπημα εναντίον του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, τα εσωτερικά μαχαιρώματα, τις αποχωρήσεις και τις διαγραφές πρωτοκλασάτων στελεχών και την εικόνα διάλυσης που εμφανίζει το κόμμα, μίλησε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης.

Σε μία κλωστή κρέμεται κυριολεκτικά η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λίγες ώρες πριν την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου.

Ο κ. Γάκης έδωσε το στίγμα του, ζητώντας να πέσουν οι τόνοι, να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, να επιστρέψει η εμπιστοσύνη ένθεν κακείθεν στα στελέχη του κόμματος, ενώ εξαπέλυσε βολές εναντίον του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

«Τα τελευταία χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μία δημοσιότητα γιατί κατάφερε από μικρό κόμμα να γίνει κυβέρνηση», όπως είπε, για να προσθέσει ότι «ακόμη και σήμερα ο νέος πρόεδρος δείχνει ανέτοιμος να σηκώσει το βάρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μέρα με τη μέρα έχει διαφορετικές πολιτικές θέσεις.

Κατά την άποψή μου η αναζήτηση του καινούργιου, ήρθε σε μία δύσκολη φάση για το κόμμα. Τα στελέχη που σήμερα καταγγέλλονται, ήταν στελέχη πρώτης γραμμής όλον αυτό τον καιρό».

Ο Δημήτρης Γάκης πρόσθεσε ότι «ο κ. Κασσελάκης πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή ότι δεν είναι ο δικτάτορας του κόμματος. Πρέπει να βρούμε την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη σε πολιτικά ζητήματα.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες πρέπει να γίνουμε όλοι ένας μικρός Δραγασάκης για να προχωρήσουμε σε αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του ενός προς τον άλλο, αλλά δεν βοηθούν οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, όπως οι σημερινές (σ.σ. χθες) ότι θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος.

Αυτές δεν είναι πολιτικές δηλώσεις. Μαγκίτσες; Εντάξει, ας γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος. Δεν ξέρω αν ποτέ γίνει ολοκληρωμένος πολιτικός ο κ. Κασσελάκης για να εκφράζει την Αριστερά, αυτό όμως δε μπορεί να πάει παραπάνω και να δουλεύει κάποιος σε έναν τέτοιο χώρο, αν δεν τον εμπνέει.

Προχθές (σ.σ. 8.11.2023) μίλησα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο (ποτέ δεν ήμουν σε καμία τάση) κι εκείνος έχει την ίδια άποψη, να δει μία διαφοροποίηση για πολιτικούς και μόνο λόγους. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και σπίτι μου, δεν μπορεί να μου λέει ο άλλος να φύγω...», είπε καταλήγοντας ο κ. Γάκης.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»