Επιτροπές Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών

Επιτροπές Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών

Επιτροπές Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 906 ΦΟΡΕΣ

Συγκροτήθηκαν με απόφαση του εντεταλμένου συμβούλου Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη, οι Επιτροπές Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών για τη διετία 2023-2025, που θα δραστηριοποιούνται σε Ρόδο και Κω.

Οι Επιτροπές είναι τριμελείς και πρόεδρος στην Επιτροπή της Ρόδου είναι η Δικαστική Πληρεξούσια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Θεοδώρα Ιατρέλλη ενώ πρόεδρος στην Επιτροπή της Κω θα είναι ο Δικηγόρος του Δημοσίου Αντώνιος Χόνδρος.

Η σχετική απόφαση αναφέρει τα εξής:
«Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Συγκροτούμε την Επιτροπή Θεμάτων Γης & Επίλυσης Διαφορών για τη διετία 2023 – 2025 στις Περιφερειακές Ενότητες Ρόδου και Κω ως εξής:

Α. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΗΣ & ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Π.Ε. ΡΟΔΟΥ με αρμοδιότητα στα ακίνητα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρόδου και Καρπάθου και ορίζουμε τα μέλη όπως παρακάτω:

1) Πρατσινάκη Γεωργία του Παύλου, ΠΕ Γεωπόνο, υπάλληλο Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βαθμό Α', με αναπληρωματικό μέλος την Αποστολίδου Εύα του Αποστόλου, ΠΕ Γεωπόνο, Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμματισμού Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βαθμό Α'.

2) Ιατρίδη Μαρία του Στέργου, Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, υπάλληλο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βαθμό Α', με αναπληρωματικό μέλος την Σαρρή Ελπίδα του Παναγιώτη, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βαθμό Γ'.

3) Κορωναίο Ιωάννη του Γεωργίου, ΔΕ Διοικ./Λογ., υπάλληλο της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βαθμό Α', με αναπληρωματικό μέλος τον Δαδήρα Ιωάννη του Στυλιάνου, προϊστάμενο του τμήματος γραμματείας της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βαθμό Α’.

Γραμματέας της Επιτροπής Θεμάτων Γης & Επίλυσης Διαφορών Π.Ε. Ρόδου προτείνεται η Καστρουνή Μαρία του Ελευθερίου, ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας, υπάλληλος του Τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου με παράλληλα καθήκοντα στο Τμήμα Πολιτικής Γης & Διαχ. Ακινήτων ΥΠΑΑΤ της Δ/νσης Αγροτικής· Οικονομίας περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με βαθμό Α'.

Β. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΗΣ & ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Π.Ε. ΚΩ με αρμοδιότητα στα ακίνητα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κω και Καλύμνου και ορίζουμε τα μέλη όπως παρακάτω:

1) Αποστολίδου Εύα του Αποστόλου, ΠΕ Γεωπόνο, Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμματισμού Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Ρόδου περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βαθμό Α', με αναπληρωματικό μέλος τον Ρουμελιώτη Δημήτριο του Χρήστου, ΠΕ Γεωπόνο, υπάλληλο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Κω της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βαθμό Β'.

2) Καρίκη Κυριάκο του Γεωργίου, ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό, υπάλληλο Π. Ε. Κω με βαθμό Α', με αναπληρωματικό μέλος τον Καμπούρη Νικόλαο του Ιωάννη, Τοπογράφο Μηχανικό ΤΕ, υπάλληλο του Τμήματος Τεχνικών Έργων Καλύμνου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βαθμό Α'.

3) Παρασκευαδάκη Δήμητρα του Κυριάκου, ΤΕ Διοικ./Λογ. Προϊσταμένη του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης & Οικονομικού Π.Ε. Κω-περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βαθμό B', με αναπληρωματικό μέλος τον Χρήστου Γεώργιο του Φραζή κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, υπάλληλο του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Κω-περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βαθμό A'.

Γραμματέας της Επιτροπής Θεμάτων Γης & Επίλυσης Διαφορών ΠE Κω ορίζεται η Βασιλειάδη Μηνοδώρα του Μιχαήλ, ΔΕ Διοικητικών υπαλλήλων, υπάλληλος του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας Κω περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βαθμό Α’.

Ως πρόεδρος των παραπάνω αναφερόμενων Επιτροπών ορίζεται ο ανώτερος κατά βαθμό υπάλληλος και μεταξύ ομοιόβαθμων αυτός που έχει τα περισσότερα χρόνια υπηρεσίας στον ίδιο βαθμό εκτός εάν η Επιτροπή εξετάζει θέματα σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 22, το άρθρο 23 και την παρ. 4 του άρθρου 24 του Ν. 4061/2012 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, όπου μετέχει ως μέλος και πρόεδρος αυτής ο εκπρόσωπος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ως εξής:

Α) στην Π.Ε. Ρόδου:
Ως πρόεδρο τη Δικαστική Πληρεξούσια του Ν.Σ.Κ. Θεοδώρα Ιατρέλλη του Ιωάννη με αναπληρώτρια, την Ελένη Χαρλαύτη του Ανδρέα Δικαστική Πληρεξούσια Ν.Σ.Κ.

Β) στην Π.Ε. Κω:
Ως πρόεδρο τον Δικηγόρο του Δημοσίου Αντώνιο Χόνδρο με αναπληρωτές , τους Δικηγόρους του Δημοσίου Απόστολο Ζαρίφη και Νομικό Τροικίλη

Η θητεία της Επιτροπής Θεμάτων Γης & Επίλυσης Διαφορών ορίζεται διετής (έως 10-11-2025).

Στις περιπτώσεις που απαιτείται καθορισμός τιμήματος μετέχει ως μέλος στις Επιτροπές εκπρόσωπος της αρμόδιας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών με δικαίωμα ψήφου.

Η κλήση των μελών στις συνεδριάσεις της Επιτροπής γίνεται όπως ορίζει το άρθρο 14, παράγραφος 3 και 4 του Ν. 4061/2012.

Τα μέλη συνεδριάζουν εντός του ωραρίου λειτουργίας της Υπηρεσίας και δεν αμείβονται για τη συμμετοχή τους σ' αυτή».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών