Α.Σ. Ρόδος: Με σημαντικές απουσίες στη Βάρη

Α.Σ. Ρόδος: Με σημαντικές απουσίες στη Βάρη

Α.Σ. Ρόδος: Με σημαντικές απουσίες στη Βάρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 849 ΦΟΡΕΣ

Με τέσσερις βασικές απουσίες καλείται να παραταχθεί η Ρόδος, στο εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Βάρης στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι Καρρίκι, Λάσκαρης, Μπαρμπαρούσης και Νικολόπουλος δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών». Και οι τέσσερις παίκτες είναι τιμωρημένοι (έχουν συμπληρώσει τρεις κάρτες), με τον Νικολόπουλο να αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν του επέστρεψε να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον ΑΕΡΑ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Είναι σημαντικές απώλειες για την ομάδα του νησιού μας, η οποία όμως είναι αποφασισμένη να πάρει το «διπλό» παραμένοντας έτσι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Πρώτη προπόνηση με Μπαξεβάνο
Στο μεταξύ, την πρώτή του προπόνηση με την καινούργια του ομάδα έκανε χθες ο νέος τεχνικός Σπύρος Μπαξεβάνος. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας και ο κ. Μπαξεβάνος είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με όλους τους παίκτες.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» για τον νέο προπονητή, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Σπύρο Μπαξεβάνο. Είναι γνώστης των ελληνικών γηπέδων καθώς έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και πολλές επιτυχίες!

Στο παρελθόν έχει περάσει από Μακεδονικό, Θερμαϊκό, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αναγέννηση Επανωμής, Κισσαμικό, Ηρακλή, Παναχαϊκή και τελευταία στην Βέροια.

Ο κ. Μπαξεβάνος βρίσκεται ήδη στο νησί και πραγματοποιήθηκε (σ.σ. προχθές) συνάντηση με τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Κοουτς καλωσήρθες στην οικογένεια της Ρόδου!».

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου