Η Wolt δίνει το «παρών» και στη Ρόδο

Η Wolt δίνει το «παρών» και στη Ρόδο

Η Wolt δίνει το «παρών» και στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2872 ΦΟΡΕΣ

Ανακαλύψτε όλα όσα μπορεί να προσφέρει η πλατφόρμα, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία συνεργαζόμενων εστιατορίων και καταστημάτων λιανικής!

Η Wolt συνεχίζει να επεκτείνεται γεωγραφικά ολοένα και περισσότερο στην ελληνική επικράτεια, με τη Ρόδο να αποτελεί την επόμενη «στάση» της.

Το νησί εντάσσεται πλέον στο δίκτυο της υπηρεσίας online delivery, και οι καταναλωτές μπορούν ήδη από τις 12 Οκτωβρίου να πραγματοποιούν τις αγορές τους από τα 87 εστιατόρια και 15 καταστήματα λιανικής που βρίσκονται στην εφαρμογή, από τα οποία 12 εστιατόρια και καταστήματα βρίσκονται αποκλειστικά στην πλατφόρμα της Wolt, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών.

Μάλιστα, oι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από δημοφιλή και αγαπημένα brands, όπως τα: Mc Donald’s, Starbucks, Pizza Fan/My Cook, Γρηγόρης, Coffee Island, σούπερ μάρκετ Κρητικός και Twenty 4 Shopen Coffee!

Και δεν σταματάμε εδώ! Ο αριθμός των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με την πλατφόρμα θα συνεχίσει να αυξάνεται, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές των καταναλωτών.

Οι πελάτες της Wolt στη Ρόδο έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, ώστε η επιλογή να γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Επιπλέον, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο μέσα από το live tracking της εφαρμογής και εφόσον το επιθυμούν οι παραγγελίες παραδίδονται ανέπαφα και με ασφάλεια. Η Wolt παρέχει επίσης τη δυνατότητα προγραμματισμού της παράδοσης σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον πελάτη, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί, υπάρχει πάντα στη διάθεση του χρήστη η ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, που απαντάει στα μηνύματα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

Με την ενσωμάτωση της Ρόδου, η Wolt θα εξυπηρετεί συνολικά 23 πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Λάρισα, Βόλο, Αγρίνιο, Κοζάνη, Σέρρες, Ιωάννινα, Μύκονος, Χαλκίδα, Κατερίνη, Ξάνθη, Καλαμάτα, Καβάλα, Κομοτηνή, Μέγαρα, Κόρινθο και Ρόδο), με τον αριθμό αυτό να αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω. Στις πόλεις αυτές, οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που παρέχονται από τη Wolt εδώ και 5 χρόνια, με την εταιρεία να επιδιώκει συνεχώς τη βελτίωση και εμπλουτισμό τους, με γνώμονα τη διευκόλυνση της ζωής των καταναλωτών.

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus