FTI: 150 ξενοδοχεία ανοικτά σε Ρόδο και Κρήτη μέχρι τον Νοέμβριο για το 2024

FTI: 150 ξενοδοχεία ανοικτά σε Ρόδο και Κρήτη μέχρι τον Νοέμβριο για το 2024

FTI: 150 ξενοδοχεία ανοικτά σε Ρόδο και Κρήτη μέχρι τον Νοέμβριο για το 2024

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1259 ΦΟΡΕΣ

Προσθήκες νέων ξενοδοχείων και αεροπορικών συνδέσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα του τουρ οπερέιτορ FTI για την Ελλάδα το 2024, προβλέποντας ότι η σεζόν θα είναι ιδιαίτερα καλή για τους δημοφιλείς προορισμούς παραλίας της χώρας μας.

Η υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακή βιομηχανία της Ελλάδας αναβαθμίζεται περαιτέρω μέσα από ανακαινίσεις ή το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων, όπως το Ventale Island στην Κρήτη.

Επιπλέον, ο τουρ οπερείτορ FTI λανσάρει επιπλέον συνδέσεις με τα ελληνικά νησιά και διευρύνει το πρόγραμμα πτήσεων προς αυτά, από τον Απρίλιο μέχρι και τον Νοέμβριο. Κατά την περίοδο αυτή, θα λειτουργούν 150 ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο με τις αντίστοιχες αεροπορικές συνδέσεις.

Επιπλέον, προσφέρονται ειδικά πακέτα για επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, τα οποία περιλαμβάνουν ενοικίαση αυτοκινήτου για διαμονή τον Νοέμβριο. Στο πρόγραμμα του 2024, ο τουρ οπερείτορ FTI εντείνει τις συνεργασίες του με γνωστούς αερομεταφορείς και ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως οι Lufthansa Group, Condor, SunXpress, Aegan Airlines και Emirates αλλά και οι Hilton Group, Accor, Pickalbatros, Sunrise Hotels, Rixos Hotels, Dream World Hotels, Stone Group, Mitsis Hotels, Grecotel, Jumeirah Group.

Όσον αφορά τις κρατήσεις για τη χειμερινή σεζόν του 2023/24, ο τουρ οπερέιτορ καταγράφει υψηλές κρατήσεις με διψήφια ποσοστά αύξησης σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ για το καλοκαίρι του 2024 καταγράφεται τάση για προκρατήσεις, με την Ελλάδα να είναι ανάμεσα στα «ισχυρά» χαρτιά του.

(Πηγή: Τornos News)

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»