Απίστευτες προσφορές στο Νέο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς, που κυκλοφορεί!

Απίστευτες προσφορές στο Νέο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς, που κυκλοφορεί!

Απίστευτες προσφορές στο Νέο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς, που κυκλοφορεί!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2080 ΦΟΡΕΣ

Βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων με πολλές Προσφορές 1+1 ΔΩΡΟ και μέχρι 50% Φθηνότερα!

Ανακαλύψτε ολόφρεσκες προτάσεις σε φρούτα και λαχανικά στο ενημερωμένο τμήμα μαναβικής. Ενδεικτικά, Μήλα Στάρκιν Ζαγορίν μόνο 1,75€ το κιλό, Κυδώνια Βόλου μόνο 1,69€ το κιλό και Λωτοί πλακέ μόνο 1,39€ το κιλό.

Μοναδικές προσφορές σας περιμένουν και στο τμήμα κρεοπωλείου: Κοτόπουλο ολόκληρο Ελληνικό μόνο 2,59€ το κιλό και Μπριζόλες Χοιρινές Λαιμού Ελληνικές μόνο 4,99€ το κιλό (ισχύουν μέχρι τις 24/11/23). Επίσης θα βρείτε πολλές ακόμη εκλεχτές προτάσεις κρεατικών, χαμηλών τιμών και εξαιρετικής ποιότητας.

Στα ψυγεία μας θα ανακαλύψετε ποιοτικά αλλαντικά, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος, αυγά αλλά και τα αγαπημένα σας τυριά ΝΟΥΝΟΥ, La Vache quirit και Babybel σε μοναδικές τιμές.

Στις καταψύξεις σας περιμένουν οι εκπληκτικές γεύσεις Αλιμπινίσης (μπαγκέτες, τηγανόψωμα, φλογέρες κ.α.) σε τιμές -20%. Επίσης, πίτσες, σφολιάτες, λαχανικά, προψημένοι γύροι και μπιφτέκια αλλά και θαλασσινά, δίνουν μια γευστική παράσταση σε ανταγωνιστικές τιμές μέχρι και -35%.

Για δυναμικό πρωϊνό ξεκίνημα σας έχουμε ετοιμάσει Δημητριακά και μπάρες Kellogg’s σε απίστευτη προσφορά -30% και τα αγαπημένα σας προϊόντα Όλυμπος (ταχίνι, χαλβάς βανίλια, spreads αμυγδάλου και φυστικοβούτυρο) με έκπτωση -40%. Βρείτε ακόμη τη σειρά Κρις Κρις σε ψωμάκια και πίτες, μείον 25%.

Για το καθημερινό τραπέζι και τους μακαρονάδες, οι εκπτώσεις στα ζυμαρικά Melissa φτάνουν στο μείον 40% ενώ για τις σπιτικές δημιουργίες σας θα βρείτε αλεύρια με μειωμένες τιμές μέχρι και 35%.

Για άλλη μια φορά στα Super Market ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ, φροντίσαμε να έχετε την πιο ανταγωνιστική προσφορά σε Ηλιέλαιο Ελομάς Economy 5lt, μόνο 7,49€ !

Στην κάβα μας, φιγουράρουν οι πολυσυσκευασίες μπύρας (με και Άνευ αλκοόλ) αλλά και πολλά κρασιά και αλκοολούχα σε εκπληκτικές τιμές (καταναλώστε υπεύθυνα).

Οι εξαιρετικές τιμές συνεχίζονται στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ατομικής υγιεινής αλλά και όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι και την καθαριότητα.

Και μην ξεχνάτε, «Κάθε χαμόγελο αξίζει!». Με την αγορά προϊοντων Colgate – Palmolive σε μοναδικές τιμές, ενισχύετε την προσφορά ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει στο τμήμα BAZAAR, με μοναδικές προσφορές σε ηλεκτρικές συσκευές και μαγειρικά σκεύη της IZZY.

Και μην ξεχνάτε την καθημερινή σας στάση στο Coffee, Bakery & Snacks στο Super Market Παναγιωτάς (Αφάντου) για να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία, αλλά και λαχταριστά σάντουιτς και ολόφρεσκες σαλάτες, φτιαγμένα από το έμπειρο κι ευγενικό προσωπικό μας.

Ξεφυλλίστε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών εδώ:

https://bit.ly/46lsIkg

Διαβάστε ακόμη

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Τα ξενοδοχεία της Ρόδου σάρωσαν στα βραβεία του Tripadvisor

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,6 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

To ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ φυλλάδιο προσφορών των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε!