Ξέσπασμα της Νικόλ Κυριακοπούλου για την κατάσταση στον Άγιο Κοσμά!

Ξέσπασμα της Νικόλ Κυριακοπούλου για την κατάσταση στον Άγιο Κοσμά!

Ξέσπασμα της Νικόλ Κυριακοπούλου για την κατάσταση στον Άγιο Κοσμά!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 764 ΦΟΡΕΣ

Μετά τον Μίλτο Τεντόγλου, και η Νικόλ Κυριακοπούλου ξέσπασε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την άθλια κατάσταση στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά. Σε άλλη μία προσπάθειά της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η πρωταθλήτρια επί κοντώ του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, όπως κι άλλοι αθλητές, συναντά δυσκολίες εξαιτίας των απαράδεκτων συνθηκών.

«Η κατάντια του Αγίου Κοσμά, είναι η 3η εβδομάδα κοροϊδίας μέσα στα μούτρα ότι θα φτιαχτούν τα φώτα. Σεβασμός μηδέν, για να μην πω για τις τουαλέτες που δεν υπάρχουν κι ακόμα περιμένουμε να φτιαχτούν. Ντρέπεται κι η ντροπή.

Και ναι, εδώ σ' αυτό το αίσχος προσπαθούμε να κάνουμε άλματα. Αυτός ο διάδρομος θέλει ξανά αλλαγή, θα είναι η 4η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο. Εάν αποφασίσουν να το φτιάξουν. Παρακαλάμε από τον Ιούνιο να μας το φτιάξουν και η αδιαφορία είναι το κάτι άλλο», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram και πρόσθεσε:

«Στρώμα άλματος επί κοντώ... είχαμε. Έχει ζητηθεί καινούργιο και μόνο μπαλώματα γίνονται. Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά για να κάνουμε προπόνηση.

Αυτή είναι η προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Χωρίς φώτα, τουαλέτες, διαδρόμους, στρώμα (άλματος επί κοντώ), νερό (κατά καιρούς). Και άγνωστο για το πότε θα πρέπει να φύγουμε από το στάδιο χωρίς άλλο στάδιο. Φοβόμαστε ότι μια μέρα θα τα δούμε όλα γκρεμισμένα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς στάδιο, όπως έχουν πει...».

*Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για την κατάσταση στον Άγιο Κοσμά και η ενημέρωση του υπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση:
«Τα εμπόδια στην προπόνηση αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδας και των σωματείων, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά είναι πολλά και όπως αποδεικνύεται ανυπέρβλητα.

Η εγκατάσταση εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο σκοτάδι, λόγω κλοπής του κεντρικού καλωδίου ρεύματος και παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της Διοίκησης του Αγίου Κοσμά για άμεση αποκατάσταση, το θέμα παραμένει άλυτο από τις 31/10.

Η Ομοσπονδία απέστειλε στις 8/11 επιστολή στη Διοίκηση του ΕΑΚΝ, για να επισημάνει την επιτακτική ανάγκη της αποκατάστασης της βλάβης, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απάντηση.

Ως εκ τούτου, ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε σήμερα – και – εγγράφως τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο των Νοτίων προαστίων και τους κινδύνους που εγκυμονούν.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη να γίνουν όσα απαιτούνται, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η προετοιμασία αθλητών και αθλητριών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο κ. Βρούτσης από την αρχή της θητείας του έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματα που υπάρχουν κι έχει σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της ομοσπονδίας και των αθλητών της, κάτι που αναμένεται να κάνει πάλι».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.