Μία Γερμανίδα στηρίζει το έργο των εθελοντών

Μία Γερμανίδα στηρίζει το έργο των εθελοντών

Μία Γερμανίδα στηρίζει το έργο των εθελοντών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1769 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωσή της η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ρόδου, αναφέρει τα εξής:
«Η φίλη μας η κα Ήρμα κατάγεται από τη Γερμανία! Στη Ρόδο την οδήγησαν κάποιες συγκυρίες στα μέσα της δεκαετίας του 90' όπου διέμενε στην πόλη της Ρόδου!

Ψάχνοντας να βρει ένα πιο ήσυχο μέρος μακριά από τον θόρυβο της πόλης, ο δρόμος την οδήγησε στο χωριό Μαλώνα για εύρεση και αγορά κατοικίας! Το σπίτι που της παρουσίασε το μεσιτικό γραφείο ήταν ένα παλιό παραδοσιακό με εκτεταμένες φθορές λόγω παλαιότητας.

Το λάτρεψε από την πρώτη στιγμή! Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να το επισκευάσει και να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο μισογκρεμισμένο σπίτι! Τόσο μεγάλη ήταν η αγάπη της για το σπίτι αλλά και για το χωριό που γνώριζε μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο! Από τότε η κα Ήρμα μένει στο χωριό μέχρι και σήμερα!

Την περίοδο την καταστροφικής πυρκαγιάς της Ρόδου, πόνεσε η ψυχή της, όπως μας είπε, βλέποντας τον τόπο που τόσο αγάπησε να καταστρέφετσι... Καθημερινά έβλεπε τον άνισο αγώνα που έδιναν οι εθελοντές μαζί με τις κρατικές Υπηρεσίες για να περιορίσουν την καταστροφή.

Η θέλησή της να συμμετέχει ενεργά στο έργο κατάσβεσης ήταν μεγάλη αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν για την κα Ήρμα.
Όταν πέρασε ο εφιάλτης των πυρκαγιών της Ρόδου και βλέποντας ότι το χωριό Μαλώνα που τόσο αγαπούσε δεν κάηκε, ανέλαβε δράση κάνοντας αυτό που ήταν σίγουρη ότι μπορεί να καταφέρει!

Ήρθε σε επαφή με μέλη της ΕΠΟΜΕΑ ΡΟΔΟΥ που κατοικούν στο χωριό και τους εξέφρασε την επιθυμία της να στηρίξει το έργο μας με μία μεγάλη δωρεά! Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η υπόσχεσή της έγινε πράξη και αγκάλιασε την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ρόδου κάνοντας χορηγία υλικά, μέσα κατάσβεσης και μέσα ατομικής προστασίας!

Κα Ήρμα η λέξη «ευχαριστώ» στέκεται μικρή μπροστά στην ανθρωπιά σας και στην αγάπη σας γι’ αυτόν τον τόπο! Από μεριά μας, σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτό που υπηρετούμε!
Η ευγνωμοσύνη μας προς εσάς είναι μεγάλη!

Υ.Γ.: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Jimmy Mairy Mahramas που χάρη στη βοήθειά του φτάσαμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα!».

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»