Συνεδριάζει σήμερα το βράδυ η παράταξη του Αλέξανδρου Κολιάδη

Συνεδριάζει σήμερα το βράδυ η παράταξη του Αλέξανδρου Κολιάδη

Συνεδριάζει σήμερα το βράδυ η παράταξη του Αλέξανδρου Κολιάδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2045 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα πρόκειται να συνεδριάσει σε Ολομέλεια η παράταξη του νεοεκλεγέντος δημάρχου Ρόδου κ. Αλέξανδρου Κολιάδη. Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου (αναβλήθηκε λόγω της κηδεία του Φ. Χατζηδιάκου) και θα γίνει τελικά σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο στις 7.30 μ.μ..

Είναι η πρώτη συνεδρίαση μετά τις εκλογές, γεγονός που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθούν να πάρουν μέρος στη συνεδρίαση 350 και πλέον στελέχη που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της παράταξης του κ. Κολιάδη.

Αναμένεται, ότι στη συνεδρίαση της Ολομέλειας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος θ’ ανοίξει τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής και τα δεδομένα που υπάρχουν. Θα υπάρξει επίσης ενημέρωση για τη ένσταση που έχει κατατεθεί από την παράταξη του Αντ. Καμπουράκη.

Σκοπός είναι επίσης να υπάρξει εκτενής ανταλλαγή απόψεων για το τι θα γίνει. Όπως είχε επισημάνει η «Ροδιακή», στις προσθέσεις του κ. Κολιάδη, είναι να αξιοποιήσει και τους 26 εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του με αντικείμενικό στόχο να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, αναμένεται ότι θα υπάρξουν πολλές συσκέψεις και συναντήσεις, αφού όπως δήλωσαν συνεργάτες του κ. Κολιάδη, «η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να είναι έτοιμη άμεσα για ν’ αντιμετωπίσει τα προβλήματα που υπάρχουν και να δώσει το στίγμα της.

Θα υπάρξουν άμεσα δείγματα γραφής, διαβεβαιώνουν στελέχη του συνδυασμού του κ. Κολιάδη, επισημαίνοντας ότι «οι προσδοκίες της κοινωνίας είναι μεγάλες και οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη