Στις 22 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου όπως έκανε γνωστό ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλ. Κολιάδης

Στις 22 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου όπως έκανε γνωστό ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλ. Κολιάδης

Στις 22 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου όπως έκανε γνωστό ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλ. Κολιάδης

Κυριακή Πετρίδου

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4100 ΦΟΡΕΣ

Kατά την πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση της παράταξής του που βρίσκεται σε εξέλιξη

Σε έναν απολογισμό της προεκλογικής περιόδου προέβη πριν από λίγο ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, κατά την πρώτη παραταξιακή συνεδρίαση που πραγματοποιείται μετά τις εκλογές. 

Παράλληλα, έδειξε τις προθέσεις του για το πώς επιθυμεί να ασκήσει διοίκηση στον δήμο της Ρόδου για τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ μίλησε από καρδιάς στα στελέχη που γέμισαν το δημοτικό θέατρο Ρόδου, συνιστώντας τους να μην είναι ανυπόμονοι!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον κ. Κολιάδη να ζητάει από τους παρόντες να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προσφάτως εκλιπόντος, τέως Δημάρχου Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκου

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Κολιάδης έκανε γνωστό ότι η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής την οποία περιέγραψε ως μία κορυφαία στιγμή για όλους,αιρετούς και μη, θα πραγματοποηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Καλλιθέας. 

Μεταξύ άλλων, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος είπε προς τα στελέχη της παράταξής του "ΕΝ.Α. -Ενωμένοι Αλλάζουμε" ότι δεν περίμεναν αυτό το αποτέλεσμα, ωστόσο το φαντάζονταν. Μίλησε ακόμη για την πίεση που δέχθηκαν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. 

Προς το κλείσιμο της ομιλίας του, αναφέρθηκε και στην απόφαση του δικαστηρίου που αναμένεται στα τέλη του μηνός για τον πρώτο γύρο των εκλογών, και δίχως να κατανομάσει, μιλώντας για το πώς βίωσαν ως παράταξη το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής όταν συνειδητοποίησαν ότι πάμε σε δεύτερο γύρο, είπε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος: "...ήταν τέτοιο το καθολικό μήνυμα που έστειλαν οι Ροδίτες που μόνο περήφανους μπορεί να μας κάνει. Και αν κάποιοι θέλουν να το κλέψουν αυτό το συναίσθημα, κι αν κάποιοι αυτό θέλουν να το ανατρέψουν, με πολύ λάθος τρόπο, στα δικαστήρια ή οπουδήποτε αλλού, σημαίνει ότι δεν σέβονται το βασικότερο πράγμα των εκλογών και της δημοκρατίας: τη λαϊκή ετυμηγορία. Και αλίμονο σε αυτούς που δεν το σέβονται. Θα το βρουν μπροστά τους. Εμείς κοιμάμαστε ήσυχοι..."

Σημειώνεται ότι παρών ήταν ο κ. Βάιος Καλοπήτας καθώς επίσης και ο κ. Γιώργος Υψηλάντης, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και άλλα μέλη της παράταξης που δεν έχουν εκλεγεί.

Η συνεδρίαση συνεχίζεται κλειστή. 

O κ. Κολιάδης για το αποτέλεσμα των εκλογών:

Ο κ. Κολιάδης για την ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς