Συνελήφθη 44χρονη στη Ρόδο για παραβίαση των περιοριστικών όρων

Συνελήφθη 44χρονη στη Ρόδο για παραβίαση των περιοριστικών όρων

Συνελήφθη 44χρονη στη Ρόδο για παραβίαση των περιοριστικών όρων

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1463 ΦΟΡΕΣ

Για παραβίαση περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί για υπόθεση ληστείας που κατηγορείται μαζί με άλλα δύο άτομα, συνελήφθη 44χρονη στη Ρόδο.

Η σύλληψή της έγινε προχθές βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε Βούλευμα Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, στην 44χρονη είχε επιβληθεί για υπόθεση ληστείας που κατηγορείται, ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής της δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, τον οποίο και δεν τήρησε.

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό είχε σημειωθεί κοντά στο Παλιό Νοσοκομείο της Ρόδου, στις 19 Μαΐου 2020 στις 6.30 το απόγευμα και σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία, ο 43χρονος από τη Σερβία μαζί με την 44χρονη και την 23χρονη αφαίρεσαν με τη βία από 41χρονη την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και ναρκωτικά χάπια για τα οποία υπήρχε ιατρική συνταγή (ήταν συνταγογραφημένα).

Σε βάρος των τριών εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, αφού τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους κ. Βασίλη Λόγγο, και κα Ελπίδα Κυρμπάση, προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις εμπλεκόμενοι, είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες όπως αυτές τους αποδίδονται.

Ειδικότερα ο 43χρονος αλλοδαπός είχε πει πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση, ενώ σε ό,τι αφορά την 44χρονη είχε ισχυριστεί πως είχε δώσει κάποια χρήματα στην 41χρονη προκειμένου να της δώσει ναρκωτικές ουσίες, η τελευταία όμως δεν της έδωσε ναρκωτικά κι έτσι θέλησε η 44χρονη να πάρει πίσω τα χρήματά της.

Τότε έγινε ο καβγάς, κλήθηκε η Αστυνομία, η 41χρονη έκανε μήνυση και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σε ό,τι αφορά την 23χρονη είχε δηλώσει πως πήγε μαζί με την 44χρονη για να πάρει πίσω η τελευταία τα χρήματα που είχε δώσει στην 41χρονη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με τους εξής όρους:

Στον 43χρονο Σέρβο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ στις δύο γυναίκες επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισής τους δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Επίσης για την 23χρονη απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών