Η Ρόδος στις National Geographic Day Tours της TUI

Η Ρόδος στις National Geographic Day Tours της TUI

Η Ρόδος στις National Geographic Day Tours της TUI

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1172 ΦΟΡΕΣ

Η Κρήτη και η Ρόδος προτείνονται στις ημερήσιες εκδρομές του National Geographic, που διατίθενται για κρατήσεις στα ταξιδιωτικά γραφεία και στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο μιας διευρυμένης συνεργασίας με τον Ομιλο TUI.

Οι μονοήμερες και μισής ημέρας εκδρομές μικρών ομάδων μπορούν επίσης να αγοραστούν ανεξάρτητα από πακέτα διακοπών.
Οι εκδρομές που πραγματοποιούνται από την TUI, σχεδιάζονται σε συνεργασία με την National Geographic Expeditions με έμφαση στη φύση, την επιστήμη, τη διαφύλαξη, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και την ιστορία.

Πολλές από αυτές προσφέρουν ειδική πρόσβαση σε περιοχές που είναι κλειστές για το ευρύ κοινό, με επικεφαλής εκπαιδευμένους από το National Geographic ξεναγούς και με τη συμβολή ειδικών, όπως αρχαιολόγοι, θαλάσσιοι βιολόγοι, σεφ, αγρότες, φωτογράφοι, ιστορικοί και μελετητές.

Περισσότερες από 40 νέες περιηγήσεις στην ξηρά είναι τώρα διαθέσιμες σε παραθαλάσσιους και αστικούς προορισμούς, ενώ βρίσκονται υπό ανάπτυξη και άλλες περιηγήσεις.

Όλες οι ημερήσιες εκδρομές του National Geographic πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες, ακολουθούν τα αυστηρά κριτήρια του Παγκόσμιου Συμβουλίου Βιώσιμου Τουρισμού (GSTC) και καθοδηγούνται από εκπαιδευμένους ξεναγούς του National Geographic. Η προώθηση των National Geographic Day Tours ενισχύει τη στρατηγική εστίαση της TUI στις εκδρομές και τις δραστηριότητες ως βασικό τομέα ανάπτυξης της επιχείρησης.

Διαβάστε ακόμη

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού